Vision Guard Plus (60 capsule), Solgar

Momentan indisponibil Vision Guard Plus (60 capsule), Solgar

Substanțe nutritive antioxidante cu afine, Ginkgo Biloba și luteină

Combinație puternică de antioxidanți, luteină, plante și aminoacizi. Ingredientele oferă protecție impotriva unui număr mare de radicali liberi și metale grele, imbunătățind circulația oculară și vederea. Este utilă pentru protecția impotriva afecțiunilor degenerative de la nivelul ochilor, cat și impotriva oboselii zilnice provocate de utilizarea calculatorului.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei.

Compozitie: Două (2) capsule vegetale asigură:Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 300 mg 375%DZR UE*, Luteină (sub formă de prep. gălbenele) (asigurand 500 µg zeaxantină) 10 mg, NAC (N-acetil cisteină) 100 mg, Taurină 100 mg, Vitamina E (100 UI, sub formă de succinat de d-alfa tocoferil) 67 mg α-TE 558%DZR UE*, Zinc (sub formă de glicinat ) 10 mg 100%DZR UE*, Betacaroten din surse naturale (sub formă de prep.) 2.4 mg asigurand alte carotenoide 8 µg, Extract pulbere din planta de Silur (4:1) 25 mg, Extract pulbere din fructe de afin (5 mg [25%] antocianozide) 20 mg, Extract pulbere din frunze de Ginkgo Biloba (2,4 mg [24%] glicozide ginkgo flavone) 10 mg, Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 25 µg 45%DZR UE*, Vitamina A (1000 UI, sub formă de prep. palmitat) 300 µg RE 37%DZR UE*.

Ambalaj: 60 capsule vegetale

Producător:Solgar Inc., SUA

Aleg SOLGAR deoarece:

 • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

 • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

 • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

 • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

 • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

 • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

 • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

 • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

 • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • Brand: Solgar
 • Cod produs: SOAR0114
 • Disponibilitate: Momentan indisponibil
 • 206,05 Lei
 • Fără TVA: 189,04 Lei

Etichete: Vision Guard Plus, solgar, vedere, oftamologie,