Despre noi

Cine suntem, de unde venim şi unde dorim să ajungem...

 

 

PrimaDrogherie.ro e primul „copil virtual” al SC Medfusion SRL, companie din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 2012 din dorinţa de a oferi o alternativă sănătoasă la produsele sintetice care se îngrămădesc pe rafturile farmaciilor şi supermarket-urilor.
 

 

Am început ca şi consumatori, iar în momentul în care cauţi ce e mai bun pentru tine şi familia ta se deschid nenumărate uşi, nenumărate oportunităţi. A trebuit să avem mintea deschisă pentru a alege ce e mai natural, mai sănătos, mai apreciat de consumatori şi specialişti deopotrivă. Şi cum gusturile sunt diferite am ales  să aranjăm pe „rafturile” magazinului nostru o gamă variată de alimente şi superalimente bio, produse cosmetice şi dermatologice, suplimente şi aparatură aşa încât să găsiţi într-un singur loc (aproape) toate produsele de care aveţi nevoie pentru a vă menţine sănătoşi şi frumoşi.

 

 

Misiunea noastră e să contribuim la construirea unui stil de viaţă mai sănătos economisind TIMP şi BANI. Cele peste 4500 de produse au preţurile corecte, pot beneficia de reduceri şi campanii suplimentare  şi sunt „aranjate” în categorii intuitive pentru a le putea identifica cu uşurinţă.
 

 

Tocmai de aceea, când spunem că PrimaDrogherie e despre Tine o facem cu tot respectul pentru timpul şi banii clienţilor noştri. Comanda se poate face uşor direct pe site (folosind butonul Search, ordonarea după Producători sau Categorii) sau telefonic (0732.258.382) iar coletul va fi expediat într-un ambalaj discret în termen de 24-48 de ore de când  ne-ai onorat cu încrederea ta. 

 

 

Produsele din portofoliul nostru au fost atent selecţionate să contribuie la întreţinerea unui stil de viaţă sănătos şi pentru ca tu să ai încredere, toate produsele de pe site-ul nostru sunt originale, au autorizaţie de punere pe piaţă în România, sunt notificate la Institul de Bioresurse Alimentare şi sunt achizionate de la furnizori care respectă reglementările legale privind comerţul cu produse alimentare şi nealimentare. În plus, fiecare client primeşte factură fiscală pentru cumpărăturile făcute şi are dreptul legal să se răzgândească în termen de 14 zile. Sigur, nu ne dorim acest lucru, dar pentru noi e mai important ca fiecare client să fie mulţumit de alegerea făcută.


 

Cu ce ne mai mândrim:

  • Consiliere de calitate - dacă ne apelaţi veţi găsi întodeauna de partea cealaltă o persoană amabilă, deschisă şi disponibilă, pregătită să ofere sprijin în alegerea produselor;
  • Promptitudine - încercăm să expediem toate comenzile în 24 ore de la data primirii lor. Dacă se întâmplă să fie week-end, sau un produs să nu fie disponibil pe stoc acest termen se poate prelungi cu 24 de ore. Oricare ar fi motivul veţi fi anunţat în timp util;
  • Seriozitate - doar produse originale, doar ce aţi comandat, la preţul afişat pe site;
  • Discreţie - toate informaţiile legate de numele, adresa şi comanda Dumneavoastră sunt confidenţiale şi nu vor fi transmise unor terţi. Coletele sunt expediate discret, în cutie de carton prin firmă de curierat.

 

 

Încântaţi de cunoştinţă!
 

Echipa PrimaDrogherie.ro