Ultibio Immune Plus (30 capsule), Solgar

Momentan indisponibil Ultibio Immune Plus (30 capsule), Solgar

Solgar Ultibio este o formulă fără lactate care conține Lactobacillus plantarum LP299v . Fiecare capsulă furnizează 20 de miliarde de microorganisme ** din această tulpină special cultivată; un microorganism benefic care supraviețuiește acidității stomacale și care are in spate peste un deceniu de analize științifice. Lactobacillus plantarum LP299v este o tulpină de bacterii prietenoase care se găsește in mod natural in intestine. Intestinele sunt responsabile pentru digestia alimentelor, producerea anumitor vitamine și asistarea sistemului imunitar.

Tulpina utilizată in Solgar Ultibio a fost cercetată de peste 10 ani. Studiile au arătat capacitatea acestei tulpini specifice de a supraviețui acidului dur al stomacului după digestie, astfel incat este livrat direct in sistemul digestiv. Sistemul digestiv găzduiește trilioane de bacterii și susțin intestinul pentru a fi sănătos, precum și pentru a ajuta sistemul imunitar. Consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurt, tempeh, branză și varză acră, poate ajuta la creșterea nivelului de bacterii prietenoase. Dacă dieta dvs. nu conține alimente fermentate, vă recomandăm să luați un supliment. Solgar Ultibio este o modalitate sigură de a crește nivelul bacteriilor prietenoase din intestin. O capsulă vegetală pe zi va furniza 20 de miliarde de micro-organisme ale acestei tulpini bine cercetate.

Toate produsele Solgar indeplinesc "Standardul de Aur" recunoscut in industrie pentru excelență. Făcut folosind ingrediente naturale și inovand din 1947, Solgar este suplimentul perfect pentru o sănătate bună - 98% dintre consumatorii Solgar recomandă marca.

Mod de utilizare: numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Ingrediente: Agent de incarcare: amidon de cartofi;

Capsula vegetala: hidroxipropilmeti; guma gelan;

Amestec probiotic: Lactobacilus paracasel 8700:2; Lactobacilus plantarum HEAL 9;

Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu;

Vitamina A(sub forma de retinol) 400UI - 120ug;

Vitamina D(sub forma de colecalciferol) 30UI - 0.75ug;

Vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) - 0.38ug.

Precautii: In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatie va rugam consultati medicul inainte de administrarea acestui produs.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Solgar
  • Cod produs: SOAR0157
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 212,49 Lei
  • Fără TVA: 194,94 Lei