Ulei esential Thyme+ (5 ml), Young Living

Momentan indisponibil Ulei esential Thyme+ (5 ml), Young Living

Suplimentul alimentar Thyme (Thymus vulgaris) Plus ulei esențial, este un distilat concentrat de cimbru - o plantă aromatică clasică și extrem de apreciată. Uleiul Thyme Plus poate fi utilizat in locul condimentului uscat in felul dumneavoastră de mancare preferat și este intotdeauna ușor de păstrat la indemană.

Uleiul esențial Thyme Plus conține constituenți prezenți in mod natural precum timol, paracimen și gamma-terpinenecan, ceea ce il face ideal pentru a fi inclus ca supliment alimentar in regimul dumneavoastră zilnic. Beneficiile uleiului esențial Thyme Plus fac din el un ingredient indispensabil pentru amestecul de uleiuri esențiale Longevity™, pentru Inner Defense® și ParaFree™.

Principalele beneficii:Contribuie la distrugerea microorganismelor patogene. Susține funcționarea optimă a sistemului respirator. intrebuințări ale uleiului esențial Thyme Plus. Adăugați o picătură intr-o capsulă cu gel vegetarian, pentru a profita de beneficiile constituenților prezenți in mod natural ai uleiului Thyme Plus. Adăugați-l la următoarele dumneavoastră preparate cu paste sau carne de pui, pentru un plus de savoare. Adăugați două picături la sosul tip marinată pentru a le conferi cărnurilor și legumelor gustul bogat al ierburilor aromate. Faceți sosurile mai apetisante adăugand o picătură de Thyme Plus.

Cum se utilizează

Diluați o picătură de Thyme Plus cu o picătură de ulei de bază. Puneți amestecul rezultat intr-o capsulă și consumați de pană la 3 ori pe zi.

Avertisment:Nu lăsați produsul la indemana copiilor. Evitaţi contactul cu ochii. Dacă sunteţi insărcinată, alăptaţi, luaţi medicamente sau aveţi o afecţiune medicală, consultaţi un medic inainte de utilizare.

Ingrediente

Ulei din frunze de cimbru (Thymus vulgaris). Ulei esențial pur 100%

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Young Living
  • Cod produs: YONG0195
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 108,90 Lei
  • Fără TVA: 99,90 Lei