Tranquil Sleep Complex somn linistit (90 capsule), Natural Factors

Tranquil Sleep Complex somn linistit (90 capsule), Natural Factors

Insomnia este o problemă debilitantă și se caracterizează prin dificultatea de a adormi și de a menține somnul, iar calitatea generală a somnului nu este restauratoare. Există o relație directă între cantitatea și calitatea somnului și problemele de sănătate. În timp, privarea de somn poate duce la: obezitate, hipertensiune arterială, probleme cardiovasculare și diabet, precum și probleme de dispoziție, scăderea productivității și probleme de siguranță la domiciliu și la locul de muncă.

Această formulă de somn, cu acțiune rapidă, vă poate ajuta să adormiți mai repede, să dormiți mai bine și să vă treziți simțindu-vă înviorat. Aceste ingrediente exercită un efect sinergic pentru a promova somnul odihnitor și calmarea nervozității, fiind susținute de cercetări stiințifice ample pentru rolul lor în tratarea insomniei.

Capsulele sunt acoperite enteric pentru a evita aciditatea stomacului.

 

Compozitie

Ingrediente:

Suntheanine® / L-teanina102,07 mg*
extract / pulbere din fructe de Griffonia simplicifolia, cu 95% 5-HTP / 5-hidroxitriptofan15,79 mg*
capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată
agent de încarcare: ulei de In
agent de îngroșare: ceară galbenă de albine
emulsifiant: lecitină din Floarea-soarelui
agenți de glazurare: apă purificată, etilceluloză, trigliceride cu catena medie, acid oleic, alginat de sodiu, acid stearic

*doza zilnică / 2 capsule furnizează:

 • 200 mg teanină
 • 30 mg 5-HTP 

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

Greutatea netă e = 64,8 g

 

Administrare

Mod de utilizare (doar pentru adulți): 2 capsule pe zi, cu 30-45 minute înainte de culcare, sau cum vă recomandă specialistul. Capsulele Tranquil Sleep au un înveliș enteric pentru o mai buna absorbție.

Recomandări

 • La anumite persoane, Tranquil Sleep poate provoca o sensibilitate la nivelul stomacului, deci nu luați suplimentul pe nemâncate.
 • Consultați specialistul, daca doriți să utilizați suplimentul mai mult de 4 săptămâni.

Atenționări și precauții

 • Consumarea acestui produs în asociere cu alcool sau oricare alt medicament sau supliment cu efecte sedative nu este recomandabil.
 • Consultați specialistul dacă tulburările persistă mai mult de 3 săptămâni sau dacă acestea se agravează.
 • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă suferiți de astm, boli cardiovasculare, probleme hormonale, diabet, sau hipoglicemie, boli ce afectează sistemul imunitar, boli hepatice sau afecțiuni renale cronice, epilepsie, migrene, depresie sau dacă luați Carbidopa, antidolorigene, sau medicamente\suplimente cu acțiune serotoninergica. Acestea pot include, printre altele, L-Tritofan, S-Adenosilmetionina (SAMe), Sunătoare, antidepresive, medicamente pentru tuse sau răceală ce conțin dextrometorfan, medicamente pentru greată sau migrene.
 • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă luați anticoagulante, antiepileptice, medicamente pentru tensiune arterială, imunosupresoare, sedative, hipnotice, psihotrope sau steroizi.
 • La anumite persoane poate cauza diaree, greată, vărsături și dureri abdominale. Încetați utilizarea și consultați specialistul dacă manifestați slăbiciune, ulcerații bucale, dureri abdominale acompniate de dureri musculare severe, sau dacă remarcați schimbări la nivelul pielii.
 • Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați, sau dacă suferiți de sclerodermie.
 • Nu conduceți și nu lucrați cu utilaje 5 ore după utilizarea suplimentului și fiți atenți dacă exercitați o activitate ce presupune vigilență.
 • La anumite persoane poate cauza somnolență.
 • Se pot manifesta simptome gastro-intestinale lejere (de ex.: greată, vărsături sau crampe) sau reacții alergice rare. Dacă este cazul, încetați utilizare suplimentului.
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
 

PRODUCATOR

Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam , British Colombia V3K 6Y2C – CANADA

Suntheanine™ este o marca inregistrată pentru TAIYO International Inc.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 127,00 Lei
 • Fără TVA: 116,51 Lei