Ritual Jar (1 litru), Ancient and Brave

Ritual Jar (1 litru), Ancient and Brave

Ritual Jar, Ancient and Brave (1L)

Faceți din Ancient + Brave parte din estetica bucătăriei dumneavoastră, precum și din ritualul zilnic cu noul borcan de depozitare din sticlă biofotonică. Conceput pentru a vă conserva mai bine pulberile Ancient + Brave cu stil, ajutând să le păstrați proaspete pentru mai mult timp.

Borcanul Ritual acționează ca o barieră pentru a îmbunătății conservarea produselor depozitate. Sticla biofotonica are proprietati unice de a proteja produsele naturale de efectele nocive și degradante ale razelor solare.

Filtrează inteligent razele UV și infraroșii dăunătoare, ceea ce înseamnă că produsul dumneavoastră din interior este păstrat o perioadă mai lungă de timp. Ritual Jar ajută la menținerea valorii nutritive, a gustului, a culorii și a aromei pentru mai mult timp. Acesta poate fi folosit pentru a depozita absolut orice produs care ar putea beneficia de această sticla protectoare.

Produsul este realizat fără a folosi solvenți sau adezivi. Folia biodegradabilă este coaptă pe borcan într-un proces natural. Vă rugăm să spălați ușor cu apă rece. Nu poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Capacitate 1 litru.

Beneficii

  • Păstrează gustul, mirosul, culoarea produsului dumneavoastră preferat
  • Protezează produsele naturale de efectele nocive ale razelor solare pentru a le maximiza calitatea și pentru a le lungi durata de viață.
  • Culoarea violetă a paharului inspiră armonie și înțelepciune și este culoarea chakrei coroanei.
  • Folosind materiale durabile, minimizăm impactul asupra planetei noastre.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 195,00 Lei
  • Fără TVA: 163,87 Lei