ReConect (30 tablete), Vitae

Momentan indisponibil ReConect (30 tablete), Vitae
CE ESTE RECONNECT?
Este un produs recomandat pentru recuperarea fizică și psihică și care aduce un aport de energie și vitalitate pe tot parcursul zilei, datorită NADH și CoQ10.
Este un supliment alimentar pe bază de NADH, CoQ10, serină și vitamina C care, datorită sinergiei componentelor sale îmbunătățește performanțele fizice și cognitive, favorizând producția fiziologică de energie celulară, cu rezultate de la prima doză administrată.
 
AVANTAJE
Este o formulă unică dezvoltată în colaborare cu Facultatea de Farmacie a Universității din Barcelona și testată clinic la Spitalul de la Vall d¨Hebron.
Reconnect este un produs dezvoltat pe baza cercetării științifice. În ceea ce privesc efectele adverse, cum ar fi obișnuința sau dependența, acestea nu au fost dovedite.
 
COMPOZIŢIE
1.NADH
Este un derivat al vitaminei B3, numită și Coenzima 1, este prezentă în toate celulele vii și în toate procesele care furnizează energie intracelulară.
Acțiunea este dată de sirtuine, enzime implicate în îmbătrânirea și moartea celulară, prin urmare, o cantitate suficientă de NADH protejează organismul de acest proces celular.
Acțiunea NADH asupra sănătății noastre este foarte benefică:
- îmbunătățește funcțiile cerebrale și mentale, în acest sens există numeroase studii clinice care dovedesc beneficiile produsului utilizat adjuvant în Alzheimer și Parkinson
- favorizează concentrarea
- reduce semnele îmbătrânirii
- scade semnele de oboseală, există studii științifice care dovedesc beneficiile utilizării produsului la pacienți cu Sindrom de Oboseală Cronică
- ajută în cazurile de treziri nocturne și în reglarea ritmului circadian
- îmbunătățește performanțele sportive, suplimentarea cu NADH oferă mușchiului mai multă forță, rezistență si capacitate de recuperare
- la persoanele cu efort mental crescut, ajută la îmbunătățirea capacitaților cognitive
 
2. CoQ10 -UBICHINONA
Produce 95% din energia mitocondrială a organismului și este esențială în procesul de respirație celulară. Odată cu vârsta, producția naturală a acestei substanțe se pierde, mai ales de la vârsta de 30 de ani.
Ubichinona este un antioxidant puternic. În bolile cronice în care există un grad mai mare de oxidare, sinteza endogenă a CoQ10 este insuficientă și capacitatea antioxidantă proprie a țesutului este depășită. Concentrații scăzute în sânge au fost găsite la persoanele în vârstă și în diferite tipuri de patologii: oboseala cronică, bolile cardiovasculare, diabet și hipertensiunea arterială.
Un deficit de CoQ10 produce alterări în organele cu un consum mare de energie: SNC, sistemul muscular și osos, inimă, ficat, rinichi. Forma obișnuită de manifestare este de obicei oboseala, slăbiciunea musculară și intoleranța la efort.
Este important să se evalueze tratamentele cu statine și beta-blocante, care reduc nivelul CoQ10 prin interferarea cu sinteza acestuia.
Suplimentarea CoQ10 poate reduce simptomele asociate cu bolile neurologice și cardiovasculare și poate îmbunătăți deficiențele metabolismului energetic.
S-a demonstrat că utilizarea suplimentelor cu CoQ10, aduc o îmbunătățire a stărilor de oboseală și cresc rezistența fizică.
Combinația în același produs, între NADH și CoQ10, este caracteristica principală a produsului Reconnect, în comparație cu celelalte produse de pe piață.
S-a dovedit printr-un studiu biologic că absorbția QoQ10 din produsul Reconnect se triplează în sânge după 2 luni de la utilizare.
 
3. VITAMINA C
- este o vitamină hidrosolubilă, pe care nu o putem sintetiza sau stoca în corpul nostru.
- este un antioxidant esențial care lucrează împreună cu CoQ10, ajutând la buna funcționare a sistemului nervos și reduc efectele adverse cauzate de substanțe chimice și poluanți.
- reduce tensiunea arterială și previne apariția bolilor cardiovasculare.
 
4. SERINA
- este un aminoacid prezent în tecile de mielină.
- este cheie în comunicarea dintre celulele nervoase care îmbunătățesc capacitatea de concentrare, memorare și stările depresive.
Ajută la menținerea sănătății sistemului nervos, a sistemului imunitar și a pielii.
 
RECOMANDĂRI
Ținând cont de acțiunea sinergică a componentelor Reconnect, Vitae il recomandă pentru:
- îmbunătățirea funcțiilor cognitive: capacitatea de învățare, concentrare, memorare și agilitatea mintală
- crește capacitatea de a gestiona stresul
- îmbunătățește starea de spirit
- reduce oboseala
- reduce pierderile de memorie cauzate de vârstă sau asociate cu tratamente medicamentoase
- îmbunătățește oboseala si pragul de durere la pacienții cu sindrom de oboseală cronică
- îmbunătățește performanțele sportive si reduce oboseala după efort fizic.
 
POSOLOGIE
Se recomandă 1 sau 2 comprimate pe zi, de preferat dimineața, pe stomacul gol.
Are efect de la prima doza!
Se poate administra doar la nevoie, fără a continua zilnic tratamentul dacă nu este cazul.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Vitae
  • Cod produs: VIAE1003
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 99,00 Lei
  • Fără TVA: 90,83 Lei

Etichete: ReConect (30 tablete), Vitae, re conect, oboseala cronica, performanta sportiva, memorie, stres, concentrare, memorare, piele, serina, vitamina c, coenzima q10, coq10, ubichinona. nadh