Protocol pentru pinteni ososi (osteofitoza), Provita Nutrition

Protocol pentru pinteni ososi (osteofitoza), Provita Nutrition

Pintenii ososi pot fi foarte durerosi, acesta fiind un motiv in plus pentru a actiona cat mai rapid asupra problemei. Aceste cresteri minuscule de os pot provoca si o serie de alte probleme, afectand direct sau indirect: muschi, tendoane si alte tesuturi moi.

Pintenii ososi se pot trata folosind o serie de remedii naturiste care au la baza plante – cum ar fi ghimbirul, turmenicul – si produse – ca otetul de cidru de mere.

Ce sunt pintenii ososi?

Pintenul osos sau osteofitoza reprezinta o crestere minuscula de os peste osul normal. In timp ce numele de “pinten” sugereaza ca aceste cresteri de os ar fi zimtate sau ascutite, ele sunt de obicei netede. Chiar daca aceste cresteri de os sunt netede, acestea pot provoca o serie de probleme suplimentare pentru alte tesuturi, osoase sau moi, in functie de locul in care apar si pe ce apasa.

Pintenii ososi sunt cei mai frecvent localizati la nivelul coloanei vertebrale, umerilor, mainilor, soldurilor, genunchilor si labelor picioarelor, conform literaturii de specialitate citata de WebMD.

Simptomele comune ale osteofizei sunt:

  • inflamarea tesuturilor
  • durerea si ruperea de muschi sau tendoane.

Se pot forma de asemenea, bataturi si calusuri (in acest context medical: tesut nou, degenerativ) deasupra unui pinten osos localizat la nivelul picioarelor.

Multe persoane sufera de aceasta afectiune, fara ca aceasta sa fie din start clar diagnosticata, cu toate ca aceste cresteri osoase fac presiuni si asupra altor tesuturi, osoase sau moi, generand astfel stari de disconfort si dureri!

Putem vindeca osteofitoza pe cale naturala?

Tratamentul conventional pentru osteofiza se bazeaza de cele mai multe ori pe ameliorarea durerii ascociate sau eliminarea pintenilor.

In timp, s-a constatat ca exista remedii naturiste care au efect, trateaza simptomele si “dizolva” in mod natural acesti pinteni ososi.

Tratamentul cu ghimbir, turmenic si otet de mere este considerat unul dintre cele mai bune remedii naturiste. Profesionistii din domeniul medical, cum ar fi dr. Weil, recomanda adaptarea exercitiilor fizice de intretinere, purtarea de pantofi corespunzatori pentru reducerea durerilor de picioare si, bineinteles, tratarea pintenilor ososi.

 

CONTINUT PACHET / PROTOCOL

Ginger Root – radacine de ghimbir

Una dintre principalele simptome asociate cu osteofitoza este inflamatia. Ghimbirul este un anti-inflamator natural, asadar se poate folosi acest remediu pentru a trata pintenii ososi.

2 flacoane

Apple Cider Vinegar

Se foloseste in caz de: anchilozare artritica, acnee, probleme dermatologice, hipertensiune arteriala, dureri de cap, obezitate, matreata, hipercolesteromie, digestie lenta.

2 flacoane

Kurkuma Pro

Curcuminul este un alt analgezic natural. Acest remediu contine curcuminoizi care ajuta la reducerea inflamatiei si diminuarea durerii.

1 flacon

Super vitamina K2

Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti (in special prin suplimentare cu calciu).

1 flacon

 

ADMINISTRARE

Modul recomandat de administrare

  • Ginger Root – radacina de ghimbir: 2 capsule a 500 de mg, de trei sau patru ori pe zi.
  • Kurkuma Pro: cate 400 – 600 mg de curcumin, de trei ori pe zi.
  • Apple Cider Vinegar: 2 capsule de 3 ori pe zi, cu destula apa.
  • Super vitamina K2: 1 capsula/zi.

Atentionare

  • Va reamintim ca toate tratamentele trebuiesc efectuate numai la recomandarea si sub suprevegherea medicului specialist!

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 351,00 Lei
  • Fără TVA: 322,02 Lei