Protocol boala Lyme (Borrelioza), Provita Nutrition

Momentan indisponibil Protocol boala Lyme (Borrelioza), Provita Nutrition

Borrelioza sau boala Lyme este o boala infectioasa neurologica, al carei agent este o bacterie din familia spirochetelor, Borrelia burgdoferiBorrelia burgdoferi este transmisa omului prin intepatura unei capuse infectata cu Borrelia.

Infectia afecteaza puternic sistemul imunitar putand conduce la efecte auto-imunitare cu afectarea muschilor si/sau a articulatiilor (Artrita Lyme). Alte efecte ale bolii se manifesta prin afectarea sistemului nervos.

Tratamentul clasic consta in administrarea de antibiotice (dar numai bine specializate). Rezulatatele administrarii de antibiotic nu s-au dovedit insa ca suficient de eficiente si prezinta tototdata riscuri de efecte secundare destul de grave prin afectarea negativa a florei intestinale. Tratamentul alternativ consta in anti-bacteriene, imuno stimulatoare si neuro-protectoare. Dieta este foarte importanta. Se va evita excesul de proteine animale, grasimi paste fainoase si se vor evita complet produsele zaharoase.

Durata protocolului se va stabili in functie de raspunsul pacientului si de analizele de sange pentru a determina prezenta anticorpilor specifici borreliozei (IgM si/sau IgG).

Boala Lyme este o boala agresiva care trebuie contra-atacata cu un tratament agresiv.

 

CONTINUT PACHET / PROTOCOL

Super Immune Ultra

Supliment alimentar, excelent antiviral, anticancerigen, antimetastatic. Modulator al sistemului imunitar, recomandat pentru sistem imunitar slabit sau hiperactiv.

2 flacoane

Berberina bio-activa

Berberina reduce rezistenta la insulina conducand la reglarea nivelului de zahar in sange (glicemia) in diabetul de tip 2. Regulator glicemic, controleaza nivelul de zahar in sange (glicemia).

1 flacon

Artemisinin

Este un bun antiinflamator, antiviral, antiparazitar, antibacterian. Stopeaza replicarea virusului hepatic B si C, distruge parazitii intestinali si sanguini, are actiune anti-tumorala. Distruge celulele canceroase.

2 flacoane

Neuro Maximizer

Produs complex pentru mentinerea si refacerea functionalitatii sistemului nervos si al creierului. Contine 14 ingrediente specifice care actioneaza sinergic asupra creierului si sistemului nervos.

1 flacon

 

ADMINISTRARE

  • Super Immune Ultra: 4/zi (2-2) intre mese.
  • Berberina bio-activa: 2/zi (2-0-0) dimineata la sculare pe stomacul gol.
  • Artemisinin forte: 2/zi (1-1) intre mese.
  • Neuro Maximizer: 2/zi (1-1) intre mese.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Provita Nutrition
  • Cod produs: PROV0189
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 630,00 Lei
  • Fără TVA: 577,98 Lei