Omega-3 700mg dublu concentrate (30 capsule), Solgar

Momentan indisponibil Omega-3 700mg dublu concentrate (30 capsule), Solgar

Omega-3 acizi grași polinesaturați, ca trigliceride naturale

O metodă unică de procesare permite acizilor grași polinesaturați Omega 3 (EPA și DHA) să fie asigurați in formele lor naturale pentru absorbție și utilizare maxime. Rezultatul este reprezentat de o sursă echilibrată in mod sinergic de acizi grași polinesaturați Omega 3. Capsulele moi Solgar Omega 3 dublu concentrate cuprind uleiuri din pești de apă rece disponibili in funcție de sezon.

Acizii grași reprezintă unitățile structurale de bază ale Lipidelor. Lipide reprezintă un termen general ce se referă la grăsimile alimentare. Corpul poate sintetiza numeroși acizi grași. Cu toate acestea, grăsimile pe care nu le poate produce in cantități suficiente trebuie obținute din alimentație, iar acestea sunt denumite Acizi Grași Esențiali (AGE).

AGE sunt intalniți in abundență mai mare in uleiuri de pește și uleiuri din semințe neprelucrate cum ar fi uleiuri din semințe de rapiță, floarea soarelui și șofrănel. Uleiul de in este un ulei excepțional ce conține ambii acizi grași esențiali in cantități apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași Omega 3. Peștii grași de apă dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul și somonul sunt de asemenea bogați in acizi Omega 3 polinesaturați și reprezintă o sursă de suplimente pe bază de ulei de pește.

A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară. Deficiențele de astfel de acizi grași au fost asociate dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor degenerative. Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare.

Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți pentru creșterea normală, in special cea a vaselor de sange și a nervilor. In plus, aceștia mențin aspectul tanăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, patru (4) capsule moi pe zi, preferabil in timpul mesei.

Patru (4) capsule moi asigură:Concentrat de ulei de pește de apă rece 4800 mg ce asigură de regulă: Acid Eicosapentanoic (EPA)1440 mg, Acid Docosahexanoic (DHA)960 mg

Ambalaj:30 capsule moi

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Solgar
  • Cod produs: SOAR0089
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 113,66 Lei
  • Fără TVA: 104,28 Lei

Etichete: Omega-3, solgar, sistem cardio-vascular,