Mico-VIR micoterapic antiviral (70 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico-VIR micoterapic antiviral (70 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico-Vir+ este un supliment alimentar cu extracte organice concentrate din ciupercile medicinale Reishi și Cordyceps, într-o sinergie naturală cu acțiune amplă de susținere a proceselor imunitare în viroze și recuperare post-virală.

Mai multe grupuri de cercetare au raportat activitatea antivirală a cordycepinei împotriva mai multor virusuri, inclusiv virusul gripal Influeanza A, virusul imunodeficienței umane (HIV), virusul leucemiei murine și virusul Epstein-Barr (EBV) [1].

Cordyceps este o ciupercă medicinală binecunoscută, bogată în biomolecule active naturale precum beta-glucani, ergosterol sau provitamina D, aminoacizi esențiali, acid linoleic și linolenic și alte vitamine și minerale. Conținutul său ridicat de cordycepină, împreună cu acidul cordycepic și adenozina conținute de Cordyceps, îi conferă o valoare terapeutică ridicată și de mare interes pentru cercetarea științifică.

Proprietăți farmacologice ale Cordyceps spp.:

 • Acțiune imunomodulatoare. Cordyceps sinensis are rol imunomodulator în patogeneza infecției cu GAS (streptococ de grup A) în celulele U937 prin inducerea expresiei citokinelor IFN-γ, IL-12 și TNF-α, care în cele din urmă au crescut fagocitoza (Kuo et al., 2007) [2].
 • Potențial antiinflamator. Cordimina, un compus purificat din C. sinensis, a prezentat o scădere a markerilor IL-1p, TNF-α și proinflamatorii într-un model de inflamație indusă de caragenan [3]. În mod similar, activitatea antiinflamatoare a extractelor de C. sinensis asupra răspunsului neutrofilelor umane a fost evidențiată prin inhibarea eliberării anionilor superoxid și a elastazei [4].
 • Acțiune antivirală. Inducerea expresiei ARNm a citokinelor, inclusiv IL-1β, IL-6, IL-10 și TNF-α, a demonstrat efectele terapeutice benefice asupra infecției cu virusul gripal Influenza A prin modularea funcției imune a macrofagelor [5]. Cordycepina are activitate antivirală împotriva virusului Epstein-Barr (EBV). Tratamentul cu Cordycepină a redus semnificativ majoritatea genelor EBV testate. Numărul de copii ale genomului atât extracelular, cât și intracelular EBV a fost redus cu până la 55%, respectiv 30%, ca răspuns la tratamentul cu 125 µM cordicepină. În cele din urmă, cordycepina a inhibat infecția cu EBV a celulelor epiteliale gastrice. Aceste rezultate sugerează că cordycepina are activități antivirale și antitumorale împotriva virusurilor gamma-herpes și a celulelor gazdă infectate latent cu virus [6].
 • Activitate antioxidantă și antiîmbătrânire. Extractul de C. sinensis poate ameliora funcțiile cerebrale, având activitate antioxidantă prin îmbunătățirea activității SOD, GPx și catalazei, precum și scăderea nivelului de peroxidare a lipidelor și a monoaminoxidazei [7].

Proprietăți antivirale ale Reishi (Ganoderma Lucidum):

Studiile in vitro au demonstrat capacitatea antivirală a G. lucidum împotriva diferitelor tipuri de virusuri herpetice, diferite coronavirusuri, virusuri Influneza A, HIV și multe altele. Cercetările demonstrează efecte sinergice ale utilizării reishi în asociere cu alte antivirale, cum ar fi interferonul, care pot spori efectul antiviral general [8]. Efectele Reishi împotriva herpesului zoster au fost demonstrate în două studii clinice. Într-un studiu efectuat la pacienți cu simptome oftalmice, otice și dermice, a fost observată o îmbunătățire rapidă a simptomatologiei pe parcursul unui an de tratament cu o formulă care conține G. lucidum și niciun participant nu a dezvoltat complicații precum nevralgie post-herpetică după această perioadă [9].

Aplicații clinice ca tratament complementar în:

Faza acută a unei infecții virale:

 • reduce simptomele active;
 • contribuie la întreruperea replicării virale;
 • minimizează potențialul de dezvoltare a simptomelor virale;

Faza post-virală, recidivă:

 • Susține recuperarea;
 • Reduce simptomele persistente: oboseala musculară, dificultăți de somn, anxietate sau depresie;

Ce substanțe bioactive naturale conține Mico-Vir+?

Mico-Vir+ cu extracte pure din Reishi și Cordyceps de la Hifas da Terra®, conține cea mai mare concentrație de biomolecule active cu acțiune precum ꞵ-(1-3), (1-6) D-glucani, ɑ-glucani, compuși triterpenoizi, ergosterol, cordicepină, acid ganoderic și acid ɑ-linolenic.

Mico Vir+ este o formulă bogată în nutrienți activi, sigură și eficientă, care oferă puterea sinergiei a două dintre ciupercile medicinale cu cele mai multe cercetări si studii clinice.

Ingrediente per capsulă (70 capsule): Fiecare capsulă conține 247,5 mg de extract organic de Ganoderma lucidum, 247,5 mg de extract pur de Cordyceps sinensis și 35,29 mg Acerola organică bogată în vitamina C (Malpighia punificolia). Capsulă 100% vegetală sigilată individual cu o bandă antioxidantă.

SUBSTANȚE BIOACTIVE per 2 capsule

Polizaharide
–β-glucani (β-(1-3),(1-6) D-glucani 283 mg
–α-glucani 119 mg
Compuși triterpenoizi 27 mg
Ergosterol (precursor de vitamina D2) 907 μg
Cordycepin 5,70 mg
Acid ganoderic 1485 μg
Acid α-linolenic 1,48 mg
Acid linolenic 0,74 mg
Vitamina C naturala (din Malpighia glabra) 12 mg (15% VNR*)
VRN*: valori de referință pentru nutrienți

Concentrație maximă: mai multe beneficii în mai puține capsule

Extractele Hifas da Terra® diferă de alte produse prin concentrațiile mari de ingrediente active. Această concentrație înseamnă că doza zilnică recomandată poate fi redusă la 1-2 capsule. Nivelurile concentrațiilor se pot explica astfel: pentru a obține 1 kg de HdT Reishi 15:1 extract avem nevoie de 15 kg de pudra de ciuperci (ingrediente active) obținute din 150 kg de ciuperci proaspete.

Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate. Este potrivit pentru celiaci, intoleranți la lactoză, vegetarieni și vegani. Ingredientele sunt non-GMO.

Mico-Quality: garanția produselor de cea mai înaltă calitate, puritate și potență

Producție continuă și controlată urmând standardele GMP de calitate farmaceutică de la cultivare până la produsul final.

Concentrație optimă de biomolecule active: tehnologia de ultimă generație Sustainable Double Extraction (brevet în așteptare), asigură potența produsului.

Triple verificări analitice: controale de siguranță, puritate, asigurarea concentrației de biomolecule active și stabilitatea produsului final. Acestea includ analize microbiologice, pesticide, metale grele și gluten.

Administrare Mico-Vir+:

2 capsule – pe stomacul gol înainte de masă, sau așa cum recomandă specialistul.

Pentru a îmbunătăți absorbția, este mai bine să luați produsul pe stomacul gol cu 10 minute înainte de a mânca.

Timpul minim de tratament recomandat este de 45-60 de zile, iar continuitatea și doza trebuie evaluate ulterior. Cu toate acestea, îmbunătățirea poate deveni evidentă după 2-3 săptămâni de tratament.

Atenționări:
A nu se depăşi doza zilnică recomandată;
Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Nu consumați în caz de alergie la ciuperci, deoarece acestea sunt ingredientele principale;
Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;
La copiii sub 6 ani, se recomandă utilizarea preparatelor Hifas da Terra® pentru copii, Dr. GB sirop sau Dr. Immune five, unde doza este ajustată în funcție de greutatea corporală;
Nu consumați dacă sigiliul este deteriorat sau rupt;
Consumați capsulele în termen de cinci luni de la deschiderea flaconului.

Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Prezentare: flacon din stoclă cu 70 capsule vegetale sigilate individual cu bandă antioxidantă;

Producător: Hifas da Terra®, Spania.

Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație

Hifas da Terra® este o companie biotehnologică cu sediul în Spania, dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.

Echipa noastră este un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive sigure în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Avem în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltăm noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.

Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra® încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 330,00 Lei
 • Fără TVA: 302,75 Lei