Mico-Sol alergii si autoimunitate (70 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico-Sol alergii si autoimunitate (70 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico Solconține un extract concentrat din Agaricus blazei (raport concentrație 4:1), ciupercă medicinală cu cea mai bogată concentrație de β-glucani (polizaharide imunomodulatoare) și zinc. Studiile au dovedit proprietățile sale antialergice, antiinfecțioase și antitumorale. Aceste efecte sunt mediate prin creșterea echilibrului Th1/Th2 și a inflamației, precum și prin stimularea celulelor imune înnăscute, precum monocitele, celulele NK și celulele dendritice.

Agaricus Blazei Muriil este o ciupercă medicinală cunoscută, datorită studiilor medicale, ca reglator al sistemului imunitar, eficientă în caz de alergii, boli autoimune și procese infecțioase. De asemenea, este una dintre cele mai utilizate ciuperci medicinale în medicina integrativă împotriva cancerului. Cercetările biomedicale confirmă faptul că această ciupercă medicinală este cea mai bogată în β-glucani ca biomolecule imunomodulatoare active.

Proprietăți și mecanism de acțiune

Sistem imunitar și potențial antitumoral: Datorită capacității imunomodulatoare, devine extrem de util la pacienții cu cancer, deoarece are potențialul de a îmbunătăți proliferarea limfocitelor T și de a crește activitatea celulelor NK. De asemenea, crește fagocitoza la nivelul macrofagelor și monocitelor, precum și proliferarea citokinelor inflamatorii IL-1b, IL-6 și interferon-gamma [1]. De asemenea, are potențialul de a reduce nivelurile plasmatice ale imunoglobulinei E (IgE), acționând ca un agent antialergic împotriva reacțiilor IgE [2].

Capacitate anti-proliferativă și anti-angiogenică:În celulele tumorale, A. blazei induce stimularea căilor de apoptoză care reglează în mod natural moartea celulară programată [3][4]. Din acest motiv, este considerat un agent anti-proliferativ asupra celulelor tumorale și acționează asupra vascularizației acestor celule [5]. La pacienții care urmează chimioterapie, A. blazei ajută la creșterea numărului de celule NK și a apetitului, prezentând îmbunătățiri în cazul alopeciei, stabilității emoționale și o scădere a slăbiciunii generale [6]. Agaricus blazei prezintă proprietăți anti-angiogene, prin reducerea creșterii tumorale și a angiogenezei [7].

Potențial anti-alergic: Agaricus blazei prezintă efect anti-alergic prin activarea macrofagelor și diferențierea limfocitelor T în celule Th1, îmbunătățind echilibrul Th1/Th2 în studii cu modele animale [8][9].

Potențial antifungic: A.blazei crește capacitatea antifungică împotriva Candida albicans, prin creșterea producției de peroxid de hidrogen din macrofage [10].

Metabolism: Îmbunătățește rezistența țesuturilor la insulină prin adaptarea absorbției glucozei la pacienții cu diabet zaharat de tip II [11]. De asemenea, are rol în prevenirea obezității [12].

Ficat: Reduce nivelul transaminazelor prin îmbunătățirea funcției hepatice la pacienții cu hepatită cronică [13]. În plus, Agaricus blazei posedă capacitate adjuvantă în imunizarea produsă de vaccinul ANDr pentru virusul hepatitei B, inducând creșterea numărului celulelor T și sinteza de anticorpi specifici [14].

Aplicații clinice ca tratament complementar (fază acută) în:

  • Boli autoimune;
  • Alergie la polen;
  • Astm;
  • Hepatită B;
  • Candidoză;

Ce substanțe bioactive naturale conține Mico-Sol?

Polizaharide (cu conținut ridicat de beta-glucani), vitamine (B1, B2, B3, B4, B6, acid folic și biotină), minerale (Na, Ca, Fe, K, Mg, Zn, Cu, Mg sau Se), ergosterol (provitamina D2) și coenzima Q10.

Ingrediente per capsulă: 618 mg extract organic de Agaricus blazei, capsulă vegetală 127 mg. Fiecare capsulă este sigilată individual cu o bandă antioxidantă care ajută la menținerea conținutului în condiții optime pentru mai mult timp. Banda de culoare personalizată pentru fiecare produs este concepută pentru a facilita diferențierea fiecărui extract atunci când se ia mai mult de unul. Cerneala fiecărei benzi este de origine vegetală (morcov, dovleac, măr, coacăz etc.).

Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate. Este potrivit pentru celiaci, intoleranți la lactoză, vegetarieni și vegani. Ingredientele sunt non-GMO.

Concentrație maximă: mai multe beneficii în mai puține capsule

Extractele Hifas da Terra® diferă de alte produse prin concentrațiile mari de ingrediente active. Această concentrație înseamnă că doza zilnică recomandată poate fi redusă la 1-2 capsule. Nivelurile concentrațiilor se pot explica astfel: Nivelul concentrației de 4:1 se atinge prin concentrarea a 4 kg de pulbere de ciuperci (ingrediente active) obținute din 40 kg de ciuperci proaspete, astfel încât la final rezultă 1 kg de extract de Mico-Sol. Pentru a păstra calitatea și potența extractelor Hifas da Terra®, fiecare capsulă este sigilată cu o bandă antioxidantă.

Administrare Mico-Sol:

1 sau 2 capsule – dimineața, pe stomacul gol înainte de masă, sau așa cum recomandă specialistul.

Pentru a îmbunătăți absorbția, este mai bine să luați produsul pe stomacul gol cu 10 minute înainte de a mânca.

Timpul minim de tratament recomandat este de 45-60 de zile, iar continuitatea și doza trebuie evaluate ulterior. Cu toate acestea, îmbunătățirea poate deveni evidentă după 2-3 săptămâni de tratament.

Atenționări:
A nu se depăşi doza zilnică recomandată;
Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Nu consumați în caz de alergie la ciuperci, deoarece acestea sunt ingredientele principale;
Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;
La copiii sub 6 ani, se recomandă utilizarea preparatelor Hifas da Terra® pentru copii, Dr. GB sirop sau Dr. Immune five, unde doza este ajustată în funcție de greutatea corporală;
Nu consumați dacă sigiliul este deteriorat sau rupt;
Consumați capsulele în termen de cinci luni de la deschiderea flaconului.

Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Prezentare: flacon cu 30 de capsule vegetale;

Producător: Hifas da Terra®, Spania.

Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație

Hifas da Terra® este o companie biotehnologică cu sediul în Spania, dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.

Echipa noastră este un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive sigure în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Avem în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltăm noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.

Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra® încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 330,00 Lei
  • Fără TVA: 302,75 Lei