Mico-Leo permeabilitate intestinala si afectiuni neurologice (70 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico-Leo permeabilitate intestinala si afectiuni neurologice (70 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico-Leo este un supliment alimentar concentrat. Conține doar extract organic pur din ciuperca medicinală Coamă de leu (Hericium erinaceus) cu un conținut ridicat de nutrienți precum beta-glucani, hericenone, ergosterol, acid γ-aminobutiric (GABA) și multe altele.

Ciuperca medicinală Coamă de leu (Hericium erinaceus) are proprietăți antiinflamatorii, prebiotice și digestive. Printre funcțiile sale se numără regenerarea mucoasei intestinale, protecția stomacului și contribuția sa la flora intestinală. Utilizarea sa produce o îmbunătățire a conexiunii intestin-creier, cu efecte importante asupra sistemului nervos, îmbunătățind formarea NGF (Factorul de creștere a nervilor), neurogeneza, având rol neuroprotector, stimulând memoria și funcțiile cognitive.

La nivel gastrointestinal, Hericium erinaceus prezintă efecte antiinflamatorii și o acțiune regeneratoare asupra epiteliului mucoasei gastrice și intestinale deteriorate, astfel fiin util într-un grup larg de boli inflamatorii intestinale, precum boala Crohn, colita ulcerativă, gastrita și ulcerele gastrointestinale [1][2].

De asemenea, β-glucanii, precum și alte polizaharide conținute în H.erinaceus, stimulează creșterea și/sau activitatea uneia sau mai multor tulpini de bacterii probiotice, îmbunătățind echilibrul microbiotei și sănătatea intestinală.

Datorită interacțiunilor intestin-creier, modificările microbiotei intestinale au fost implicate în reglarea emoțională, controlul anxietății, funcțiile cognitive și diferite afecțiuni, precum tulburările din spectrul autist, tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD), boala Parkinson, boala Alzheimer, accident vascular cerebral, scleroza multiplă, epilepsie și depresie [3].

Activitate antibacteriană: Hericium erinaceus a demonstrat un efect inhibitor împotriva bacteriei Helicobacter Pylori în mai multe studii [4].

Aplicații clinice ca tratament complementar în:

 • Disbioza intestinală și reglarea echilibrului microbiote;
 • Boala de reflux gastroesofagian;
 • Ulcer gastroesofagian;
 • Tulburări de permeabilitate gastrică;
 • Tulburări de permeabilitate intestinală;
 • Alergii și intoleranțe alimentare;
 • Alzheimer, Parkinson, demență, depresie;
 • Neuropatii;
 • Scleroză multiplă;
 • Scleroză laterală amiotrofică (SLA);

Ce substanțe bioactive naturale conține Mico-Leo?

Mico-Leo, extract din ciuperca medicinală Coamă de leu de la Hifas da Terra® conține niveluri ridicate de alfa, beta și D-glucani, hericenone C și D, ergosterol, acid γ-aminobutiric (GABA).

Grupul de biomolecule active cunoscute sub numele de hericenone, stimulează regenerarea neuronilor afectați de accidente vasculare periferice, fiind astfel un bun adjuvant împotriva demenței senile, a dificultăților de învățare sau a leziunilor vasculare ale creierului.

Ingrediente per capsulă (70 capsule): Fiecare capsulă conține 495 mg extract organic pur din ciuperca medicinală Coamă de leu (Hericium erinaceus), 35,29 mg Acerola organică bogată în vitamina C. Capsulă 100% vegetală, sigilată individual cu o bandă antioxidantă care asigură păstrarea conținutului în condiții optime pentru mai mult timp. Banda de etanșare antioxidantă este de origine vegetală (morcov, dovleac, măr, coacăz sau soc).

Concentrație maximă: mai multe beneficii în mai puține capsule

Extractele Hifas da Terra® diferă de alte produse prin concentrațiile mari de ingrediente active. Această concentrație înseamnă că doza zilnică recomandată poate fi redusă la 1-2 capsule. Nivelurile concentrațiilor se pot explica astfel: pentru a obține 1 kg de HdT Reishi 15:1 extract avem nevoie de 15 kg de pudra de ciuperci (ingrediente active) obținute din 150 kg de ciuperci proaspete.

Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate. Este potrivit pentru celiaci, intoleranți la lactoză, vegetarieni și vegani. Ingredientele sunt non-GMO.

Mico-Quality: garanția produselor de cea mai înaltă calitate, puritate și potență

Producție continuă și controlată urmând standardele GMP de calitate farmaceutică de la cultivare până la produsul final.

Concentrație optimă de biomolecule active: tehnologia de ultimă generație Sustainable Double Extraction (brevet în așteptare), asigură potența produsului.

Triple verificări analitice: controale de siguranță, puritate, asigurarea concentrației de biomolecule active și stabilitatea produsului final. Acestea includ analize microbiologice, pesticide, metale grele și gluten.

Administrare Mico-Leo:

1 sau 2 capsule – dimineața, pe stomacul gol înainte de masă, sau așa cum recomandă specialistul.

Pentru a îmbunătăți absorbția, este mai bine să luați produsul pe stomacul gol cu 10 minute înainte de a mânca.

Timpul minim de tratament recomandat este de 45-60 de zile, iar continuitatea și doza trebuie evaluate ulterior. Cu toate acestea, îmbunătățirea poate deveni evidentă după 2-3 săptămâni de tratament.

Atenționări:
A nu se depăşi doza zilnică recomandată;
Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Nu consumați în caz de alergie la ciuperci, deoarece acestea sunt ingredientele principale;
Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;
La copiii sub 6 ani, se recomandă utilizarea preparatelor Hifas da Terra® pentru copii, Dr. GB sirop sau Dr. Immune five, unde doza este ajustată în funcție de greutatea corporală;
Nu consumați dacă sigiliul este deteriorat sau rupt;
Consumați capsulele în termen de cinci luni de la deschiderea flaconului.

Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Prezentare: flacon din sticlă cu 70 capsule vegetale sigilate individual cu bandă antioxidantă;

Producător: Hifas da Terra®, Spania.

Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație

Hifas da Terra® este o companie biotehnologică cu sediul în Spania, dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.

Echipa noastră este un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive sigure în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Avem în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltăm noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.

Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra® încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 330,00 Lei
 • Fără TVA: 302,75 Lei