Mico-Cord sistem hormonal si imunitar (30 capsule), Hifas da Terra Spania

Momentan indisponibil Mico-Cord sistem hormonal si imunitar (30 capsule), Hifas da Terra Spania

Mico Cord este un supliment alimentar cu o concentrație mare de substanțe bioactive (Raport 6:1) extrase din ciuperca medicinală Cordyceps Sinensis organică. În micoterapie este cunoscut pentru efectele stimulatoare, energizante, anti-virale, reglator al hormonilor sexuali, protector hepatic și renal, afrodiziac.

Cordyceps (Cordyceps sinensis), alături de Reishi, este unul dintre cei mai puternici antioxidanți din lume. Prezența cordycepinei, principala sa biomoleculă activă naturală, are un efect comparabil cu cel al antibioticelor și activitate antivirală semnificativă, arătată în mai multe studii. Cordyceps este utilizat în micoterapie pentru efectul său pozitiv asupra oboselii și epuizării, infertilității, libidoului, precum și pentru îmbunătățirea funcțiilor cardio-respiratorii și renale.

Aplicații clinice ca tratament complementar în:

 • Creșterea dezvoltării musculare;
 • Reabilitare fizică și mentală;
 • Astenie;
 • Depresie;
 • Insuficiență renală;
 • Impotență;
 • Alterații ale libidoului (bărbați și femei);
 • Probleme de fertilitate;
 • Tulburări menstruale;
 • Hepatită;
 • Stări virale (virusuri ARN / retrovirus BPOC);

Proprietăți și mecanism de acțiune

Rinichi: îmbunătățește funcțiile rinichilor fiind de mare ajutor în patologiile insuficienței renale [1].

Hepatic: Conținutul său ridicat de Cordycepină limitează fibroza tisulară (reduce inflamația și îmunătățește funcția hepatocelulară). De asemenea, este foarte util în bolile hepatice cauzate de alcool și în bolile hepatice cornice cu necroză celulară, precum ciroza [2]. Cordycepina este un constituent bioactiv cu rol important în protecția ficatului împotriva leziunilor cauzate de alcool și de substanțe chimice.

Sistem genitourinar: Crește producția de testosteron în cazurile de impotență masculină [3] și libidoul (atât masculin, cât și feminin), fiind utilizat în tratamente de fertilitate. De asemenea, este folosit ca un reglator natural al ciclului menstrual.

Energie: Crește concentrarea și memoria la studenți. Recomandat în cazuri de astenie și depresie pentru bătrâni prin îmbunătățirea stării de spirit și a calității somnului [4][5]. Sportivii vor observa o creștere a energiei, a performanței sportive și a dezvoltării musculare. Mai multe studii științifice confirmă acțiunea sa de majorare a consumului eficient de oxigen și producție de ATP, creșterea puterii musculare, scurtarea timpului de recuperare musculară și favorizarea eliminării acidului lactic.

Infecții și sistem imunitar: Acțiuni antivirale și antireplicative. Conținutul de Cordyceptină (adenin nucleozidă) inhibă replicarea virală în virusul hepatitei B și C [6] prin încetinirea sintezei AND-ului viral și inhibarea revers transcriptazei. La pacienții cu HIV s-a dovedit că reduce încărcătura virală și crește limfocitele T CD4, ceea ce diminuează riscul de a suferi infecții oportuniste.

Sistem respirator: Crește capacitatea aerobă, sănătatea cardiovasculară și funcția respiratorie la persoanele în vârstă [7].

Ce substanțe bioactive naturale conține Mico-Cord?

Spre deosebire de alte suplimente Cordyceps, Mico Cord de la Hifas da Terra® conține alfa, beta și D-glucani, ergosterol, cordycepină, manitol și adenozină.

Ingrediente per capsulă: Fiecare capsulă conține 426,6 mg extract organic pur de Cordyceps Sinensis și 108 mg pulbere de Cordyceps. Capsula 100% vegetala. Fiecare capsulă este sigilată individual cu o bandă antioxidantă care ajută la menținerea conținutului în condiții optime pentru mai mult timp. Banda de culoare personalizată pentru fiecare produs este concepută pentru a facilita diferențierea fiecărui extract atunci când se ia mai mult de unul. Cerneala fiecărei benzi este de origine vegetală (morcov, dovleac, măr, coacăz etc.).

Concentrație maximă: mai multe beneficii în mai puține capsule

Extractele Hifas da Terra® diferă de alte produse prin concentrațiile mari de ingrediente active. Această concentrație înseamnă că doza zilnică recomandată poate fi redusă la 1-2 capsule. Nivelurile concentrațiilor se pot explica astfel: Raportul 6:1 se atinge prin concentrarea a 6 kg pulbere din ciuperci (ingrediente active) obținute din 60 kg de ciuperci proaspete Cordiceps Sinensis, astfel încât la final rezultă 1 kg de extract de Mico Cord. Pentru a păstra calitatea și potența extractelor Hifas da Terra®, fiecare capsulă este sigilată cu o bandă antioxidantă.

Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate. Este potrivit pentru celiaci, intoleranți la lactoză, vegetarieni și vegani. Ingredientele sunt non-GMO.

Administrare Mico-Cord:

1 sau 2 capsule – dimineața, pe stomacul gol înainte de masă, sau așa cum recomandă specialistul.

Pentru a îmbunătăți absorbția, este mai bine să luați produsul pe stomacul gol cu 10 minute înainte de a mânca.

Ingrediente bioactive per 2 capsule: Polizaharide 241 mg: β-glucani (β-(1-3),(1-6), D-glucani 123 mg, α-glucani 49 mg, Ergosterol 670 μg, Cordicepină 10 mg, Manitol 112 mg, Adenozină 1500 μg;

Timpul minim de tratament recomandat este de 45-60 de zile, iar continuitatea și doza trebuie evaluate ulterior. Cu toate acestea, îmbunătățirea poate deveni evidentă după 2-3 săptămâni de tratament.

Atenționări:
A nu se depăşi doza zilnică recomandată;
Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Nu consumați în caz de alergie la ciuperci, deoarece acestea sunt ingredientele principale;
Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;
La copiii sub 6 ani, se recomandă utilizarea preparatelor Hifas da Terra® pentru copii, Dr. GB sirop sau Dr. Immune five, unde doza este ajustată în funcție de greutatea corporală;
Nu consumați dacă sigiliul este deteriorat sau rupt;
Consumați capsulele în termen de cinci luni de la deschiderea flaconului.

Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Prezentare: flacon cu 30 de capsule vegetale;

Producător: Hifas da Terra®, Spania.

Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație

Hifas da Terra® este o companie biotehnologică cu sediul în Spania, dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.

Echipa noastră este un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive sigure în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Avem în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltăm noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.

Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra® încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 175,00 Lei
 • Fără TVA: 160,55 Lei