Magnesium Muscle Body Spray (100 ml), BetterYou

Momentan indisponibil Magnesium Muscle Body Spray (100 ml), BetterYou

Magnesium Muscle Body Spray (100 ml), BetterYou


Magneziul poate aduce reale beneficii pentru persoanele active, poate ajuta la producerea de energie și poate susține consumul ridicat de oxigen necesar performanței atletice.

Beneficii:

Poate calma mușchii datorită amestecului perfect echilibrat de clorură de magneziu și ulei din coajă de lămâie energizant, arnică si capsicum.
Poate accelera timpul de recuperare (conferind o senzație de căldură blândă datorită extractului de ardei iute).

 • 10 pufuri furnizează 150 mg de magneziu
 • Poate stimula fluxul de sânge pentru a sprijini recuperarea musculară
 • Absorbție eficientă a magneziului
 • Relaxant muscular natural
 • Poate contribui la echilibrul electrolitic
 • Ambalaj fabricat din materiale reciclate, cu amprentă negativă de carbon
 • Parfum natural de lămâie

Importanța magneziului

Un mineral esențial în recuperarea după exerciții fizice, magneziul poate contribui la reducerea oboselii și la funcționarea normală a mușchilor, la menținerea oaselor și a dinților sănătoși.
Magneziul poate ajuta, de asemenea, la echilibrul electrolitic și la susținerea metabolismul energetic.
Magneziul poate juca, de asemenea, un rol important în funcția psihologică normală și în funcționarea sănătoasă a sistemului nervos.

Ingrediente: apă, clorură de magneziu, glicerină, propilen glycol, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, capsicum (extract din ardei iute), ulei din coajă de lămâie, esteri de jojoba hidrolizați, limonen, benzoat de sodium, extract de arnică, sorbat de potasiu, citral, acid citric, fosfat trisodic, linalool

Doză recomandată: Adulți și copii cu vârsta de minim 13 ani: 10 pulverizări pe zi.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați vă recomandăm să consultați medicul.

Mod de administrare: Pulverizați între 5 și 10 pufuri pe corp și masați bine în piele pentru a stimula absorbția. Ideal după antrenament și duș. Reaplicați după caz. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați pe pielea curată.

Aplicați oriunde pe corp evitând zone delicate, cum ar fi ochii.

 

Pentru suport în timpul antrenamentelor - Aplicați minim 10-20 pufuri, dimineața și seara pentru a ajuta la restabilirea nivelului de magneziu. Creșteți doza în timpul antrenamentului intens.

Pentru recuperare – Aplicați pe zona musculară și masați bine pielea. Repetați de câte ori este necesar și mențineți zona caldă.

Dozare

10 pufuri furnizează 150 mg de clorură de magneziu


Depozitare

Odată deschis păstrați la temperatura camerei, evitând expunerea directă la soare.

Atenție! Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu folosiți pe pielea crăpată sau pe răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Ați putea experimenta o ușoară senzație de furnicătură în urma aplicării inițiale. Acest lucru se datorează faptului că absorbția are loc imediat și se estompează în urma utilizărilor repetate.

 

Senzația de furnicătură

La aplicarea inițială, puteți experimenta o ușoară senzație de furnicături. Acest lucru poate indica niveluri scăzute de magneziu și este rezultatul absorbției de viteză mare a magneziului prin pori. Această senzație va trece cu utilizarea regulată.
Suplimentarea transdermică de magneziu poate oferi o metodă extrem de eficientă și convenabilă de creștere a nivelului de magneziu în corp. Aplicat direct pe piele, magneziul este rapid absorbit în epidermă și apoi este utilizat de organism pentru a susține peste 300 de acțiuni enzimatice.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • Brand: BetterYou
 • Cod produs: BEOU0014
 • Disponibilitate: Momentan indisponibil
 • 95,00 Lei
 • Fără TVA: 79,83 Lei

Etichete: Magnesium Muscle Body Spray (100 ml), BetterYou, spray cu magneziu, magneziu, transdermal magnesium, dureri musculare, magnesium,