KidScents MightyPro (30 plicuri), Young Living

Momentan indisponibil KidScents MightyPro (30 plicuri), Young Living

KidScents MightyPro de la Young Living este un supliment unic formulat special pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani. Nu numai că acest supliment alimentar are peste 8 miliarde de culturi vii, dar datorită pachetelor sale simple, cu o singură doză, poate fi transportat cu ușurință, permițând un consum convenabil în timpul deplasării. Această formulă cu un gust deosebit poate fi adăugată și în alimentele și băuturile reci, ceea ce o face un supliment alimentar ușor de introdus în rutina zilnică a copilului tău.

Cum se utilizează

Gustul puternic al fructelor goji din suplimentul KidScents MightyPro oferă o experiență delicioasă, fie că e adăugat în mâncare sau în băuturi sau că e dizolvat în gură. Împachetat în pachețele simple, cu câte o singură doză pentru a rămâne proaspăt. MightyPro nu trebuie pus la frigider.

Ingrediente

Îndulcitori [xilitol, eritritol], aromă de fructe, oligozaharide de fruct, acid: acid citric, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, pudră de fructe goji ( Lycium barbarum ), Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Young Living
  • Cod produs: YONG0294
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 227,83 Lei
  • Fără TVA: 209,02 Lei