Indole-3-Carbinol Sinergistic Forte 225 mg (30 capsule), Provita Nutrition

Indole-3-Carbinol Sinergistic Forte 225 mg (30 capsule), Provita Nutrition

Actiunile produsului I-3-C

Indole-3-Carbinol este prin excelenta un anticancerigen care are insa si alte efecte benefice pentru organism. Poate fi administrat atat preventiv (de catre persoanele predispuse la cancer) cat si in tratarea bolilor canceroase.

Studii recente indica actiunea puternic sinergica a asocierii Indole-3-Carbinolului cu DIM (3,3′-Di-indolymethane).

Manipuleaza genele antitumorale p21, p27 si p53 cu efect chimoterapeutic si preventiv in toate tipurile de cancer si impotriva virusulor Herpex Simplex si Human Papilloma Virus. Stopeaza crestera si produce apoptza (moartea programata) a celulelor canceroase in cancerul la san, cancerul cervical, endometru, prostata, colon, piele si leucemie dar si in alte forme de cancer.

Doctorul biolog Hien T. Lee de la universitatea Berkeley din California a descoperit ca I-3-C (Indole-3-Carbinol), este eficient in tratarea cancerului de prostata prin blocarea hormonilor masculini care sunt responsabili pentru facilitarea inlumtirii celulelor canceroase la nivelul prostatei.

Daca pana de curand studiile asupra efectelor anticancerigene a I-3-C au fost conduse mai mult pe aniumale si in-vitro.

Indole-3-Carbinol induce o stopare a fazei G1 din ciclul de crestere si reproducer a celulelor maligne umane. Acest lucru este semnificativ in preventia si tratatrea cancerului deoarece faza G1 de crestere apare in fazele timpurii ale ciclului vietii celulei maligne. Faza G1 este dominata de sinteza diferitelor enzime care sunt strict necesare pentru faza urmatoare (faza S) incluznad si acele enzime necesare pentru replicarea ADN-ului (ADN-ul modificat “malign”). Acest lucru are o importanta esentiala deoarece ceea ce deosebeste o celula sanatoasa de una cancerigena este tocmai modificarea ADN-ului.

 

Compozitie

Indole-3-Carbinol200 mg
DIM (3,3′-Di-indolymethane) (din specii de Brassica)25 mg
 

Administrare

Modul recomandat de administrare: 3 capsule pe zi in timpul mesei sau conform sfatului medicului.

Recomandari

  • Pentru cancer la san se poate asocia sinergic cu:Reishi (asociata cu 6-9 g/zi de vitamina C cristale), Maitake si vitamina E forte.
  • Pentru cancer la prostata se poate asocia sinergic cu:Prostate Protekt forteMaitake, Reishi, Pau d’Arco.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 99,00 Lei
  • Fără TVA: 90,83 Lei

Etichete: Indole 3 Carbinol 225 mg, provita nutrition