Gel de dus cu migdale & smochine bio si efect de hranire - Oups I Figue it Again (200 ml), Pulpe de Vie

Momentan indisponibil Gel de dus cu migdale & smochine bio si efect de hranire - Oups I Figue it Again (200 ml), Pulpe de Vie

Acesta este gelul de dus pentru cei carecauta experiente senzoriale luxuriante. Evoca senzatiile tactile si olfactiveale unei escapade exotice si furnizeaza un tip de curatare care reuseste sarasfete - prospetime, textura cremoasa - fericire de tipul curcubee si unicorniantr-un tub :-)

Sau poate chiar mai mult si mai bine deatat. OUPS I FIGUE IT AGAIN este un gel de dus hranitor certificat bio cuextracte din migdale si smochine puternic emoliente. Acestora li se alaturaingredientul cheie in hidratare constituit de catre aloe vera.

Rezultatul esteo curatare blanda si naturala. Iar parfumul fin de migdale lasa o amprentaambatatoare pe piele.

Mod de utilizare:

Se foloseste precum un gel de dus clasic:un strop de gel de dus in podul palmei este aplicat si masat pe intreagasuprafata a corpului.

In cazul in care sesizati o diferenta in privintacantitatii de spuma, este un efect firesc al lipsei din compozitie a sulfatilorfolositi in mod tipic pentru a atinge acest efect.

Este important de stiut canu este necesara marirea cantitatii folosite. Actiunea de curatare si cea dehidratare - ambele - ating nivelul dorit.

Produs folosind fructe consideratenecorespunzatore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar,antr-un efort de limitare a risipei.

Nu contine (printre altele): sulfati,parabeni, PEG, parfumuri sintetice, micro-plastic, ingrediente care perturbafunctia endocrina, uleiuri minerale.

Certificat Ecocert, Cosmebio, vegan si crueltyfree.

Parfumuri naturale, provenind din fructeadevarate recoltate in mod etic, fructe nevandute pentru consumul alimentar decatre micii producatori din sudul Frantei.

Continut 99% natural si, deci, biodegradabilsi ambalaj reciclabil.

  • 99% ingrediente de origine naturala
  • 10% ingrediente de origine organica
  • 100% Made in France

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Pulpe de Vie
  • Cod produs: PUPE0016
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 33,00 Lei
  • Fără TVA: 27,73 Lei