Fulgi de ovaz fini bio fara gluten (300 grame), Bettr

Fulgi de ovaz fini bio fara gluten (300 grame), Bettr

Beneficiile fulgilor de ovaz sunt acum disponibile si persoanelor alergice la gluten. Bogati in fibre, pot fi adaugati in lapte, lapte vegetal sau iaurt la micul dejun, se folosesc la preparea de produse de patiserie, etc.

Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten*
*ingrediente din agricultura ecologica

Valori nutritionale / 100g:

Energie: 1561kj/371kcal

Grasimi: 6.7g - din care saturate 1.2g

Carbohidarati: 60g - din care zaharuri 1.3g

Fibre: 9.7g

Proteine: 13g

Sare: 0.13g

Poate contine urme de soia si nuci.

Produs certificat ecologic

300g

Fabricat in UE.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Bettr
  • Cod produs: BETR0016
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 13,70 Lei
  • Fără TVA: 12,57 Lei