Dr. Immune Five sirop copii pentru intarirea imunitatii (250 ml), Hifas da Terra Spania

Dr. Immune Five sirop copii pentru intarirea imunitatii (250 ml), Hifas da Terra Spania

Dr. Immune Five Sirop activează în mod natural imunitatea înnăscută mărindu-i potențialul de identificare a virusurilor și a bacteriilor, ajută la reglarea răspunsurilor imune excesive și la evitarea stărilor imunodepresive în cazul infecțiilor virale sau bacteriene.

Cele mai potente 5 ciuperci medicinale

Dr. Immune Five conține cinci ciuperci medicinale selectate pentru conținutul lor de compuși bioactivi precum beta-glucani, terpene, amino-acizi, ergosterol, ciclodextrine. Reishi, Ciuperca Soarelui, Shiitake, ciuperca Păstrăvul Cerului și Chaga, toate având un bogat conținut de compuși funcționali care susțin dezvoltarea sănătoasă a sistemului imunitar, ca răspuns la agenții patogeni.

Puterea sinergiei asupra sistemului imunitar

S-a demonstrat că extracția beta-glucanilor din anumite ciuperci generează efecte puternice în activarea naturală a imunității înnăscute, declanșând reacții care permit organismului să identifice mai bine și să protejeze eficient împotriva virusurilor și bacteriilor. 

Aportul de compuși imunomodulatori echilibrează răspunsul imun, atât în cazul reacțiilor imune exacerbate, cât și în cauzul stărilor imunodepresive (imunitate suprimată).

Polizaharidele și triterpenele prezente în Dr. Immune Five, exercită efecte imunomodulatoare prin activarea (modularea) expresiei citokinelor asociate cu răspunsul inflamator. În plus, terpenele au un effect antiinflamator [1].

Vitaminele C și D

Vitamina C este o vitamină care nu poate fi produsă de corpul nostru, iar aportul zilnic este esențial pentru menținerea sănătății întregului organism. Funcția sa puternic antioxidantă ajută la menținerea sănătății celulare, susținând activitățile zilnice ale sistemului imunitar.

Vitamina D acționează în mod analog cu un hormon steroid și este critică pentru menținerea homeostaziei osoase prin reglarea nivelurilor de calciu și fosfor [2]. Ciupercile sunt o sursă non-animală de vitamina D sub forma precursorului său (ergosterol sau Vitamina D2), care exercită un efect antiinflamator dovedit [3]. Studii recente au demonstrat că vitamina D poate diminua severitatea simptomelor respiratorii asociate cu COVID-19, reducând astfel nevoia de internare la UTI și mortalitatea asociată cu infecția respiratorie acută [4].

Ciclodextrine

Ciclodextrinele (zaharuri complexe care pot cataliza reacții între molecule mai simple) și vitamina C îmbunătățesc absorbția și biodisponibilitatea ingredientelor active.

Activitate și dovezi clinice

Diverse studii au demonstrat că anumite combinații de beta-glucani dintr-o gamă de extracte fungice, întărește sistemul imunitar [5].

Această asociere de extracte pare să mărească numărul și activitatea limfocitelor T și a celulelor NK. În plus, se realizeaza o sinergie ce trimite stimuli multipli către sistemul imunitar, care accelerează reacțiile intracelulare și activează apărarea naturală a organismului [6].

Ingrediente per doză (15 ml)

Apă, nectar de agave organic, Y-ciclodextrină, fructooligozaharide (90% inulină), suc organic concentrat de acerola (Malpighia glabra L.) , 60 mg extract organic de Ganoderma lucidum (0,4%), 60 mg extract organic de Agaricus blazei ( 0,4%), 60 mg extract organic de Pleurotus ostreatus (0,4%), 60 mg extract organic de Inonotus obliquus (0,4%), 60 mg extract organic de Lentinula edodes (0,4%), 59 mg acid ascorbic (Vit C) (74) % VNR*), aromă de căpșuni, conservanți (sorbat de potasiu și benzoat de sodiu), regulator de aciditate (acid citric), 3,7 μg Vitamina D (74% VNR*).

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți

Mod de administrare (doza zilnică recomandată): 0,50 mg/kg corp (folosiți seringa dozatoare din cutie)

Agitați flaconul înainte de utilizare

Introduceți seringa în orificiul dopului perforat

Întoarceți flaconul și aspirați doza necesară

Se administrează direct din seringă în gură

Spălați seringa după fiecare administrare

Produs potrivit pentru vegani și vegetarieni, celiaci, intoleranți la lactoză. Nu conține compuși modificați genetic (OMG).

Pentru rezultate optime perioada minimă recomandată de utilizare a Dr. Immune Five Sirop este de 60 de zile.

Produs fara alergeni in conformitate cu Reg. (UE) Nr. 1169/2011
Produs fara gluten in conformitate cu Reg. (UE) Nr. 609/2013 Produs
Produs fara OMG in conformitate cu Reg. CE 1829/ 2003 şi 1830/2003

Atenţionări:
– a se agita înainte de utilizare;
– a se consuma în timp de 40 de zile de la deschiderea flaconului;
– după desfacerea flaconului înfiletați strâns dopul și păstrați flaconul în loc uscat și răcoros ferit de lumina solară; se poate păstra la frigider după deschidere;
– suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;
– a nu se depăşi doza zilnică recomandată;
– a nu se lăsa la îndemâna copiilor;
– nu consumați în caz de alergie sau hipresensibilitate la oricare dintre ingrediente;
– nu consumati produsul daca sigiliul este deteriorat sau rupt;
– Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;

Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Reacții adverse
Nu au fost observate reacții adverse.
Datorită prezenței ingredientelor naturale, modificările de culoare sau arome sunt normale, fără a afecta calitatea produsului.

Condiţii de depozitare:
Păstrați in ambalajul original la temperatura camerei.

Producător: Hifas da Terra®, Spania.

Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație

Hifas da Terra este o companie biotehnologică cu sediul în Spania, dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.

Echipa noastră este un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive sigure în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Avem în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltăm noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.

Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 165,00 Lei
  • Fără TVA: 138,66 Lei