Crema Lyposalve (50 grame), Naturally Pure Products

Momentan indisponibil Crema Lyposalve (50 grame), Naturally Pure Products

Lyposalve™ Adaptive Skin Care – caracteristici distinctive

 • Salvestroli activi cu absorbție lipozomală ridicată și acțiune locală rapidă (biodisponibilitate mărită);
 • Tehnologia lipozomală FYTOSOME™ asigură încorporarea compușilor lipofilici de salvestrol în suspensie coloidală;
 • Extractul de alge marine Kelp (Laminariales) asigură sistemul de administrare lipozomal;
 • Preparatul lipozomal dispune de o stabilitate mare și oferă absorbție transdermică ridicată;
 • Salvestroli sunt încorporați într-o bază de cremă formată din apă purificată, ulei de migdale dulci și ulei din nucă de cocos.

Aplicare topică adjuvantă în:

 • Melanom (cancer de piele);
 • Carcinom cu celule scuamoase;
 • Eczeme;
 • Ihtioză;
 • Infecții fungice;
 • Dermatită atopică;
 • Pigmentare anormală a pielii (ex. arsuri solare);
 • Carcinom cu celule bazale;
 • Psoriazis;
 • Leziuni benigne ale pielii;
 • Îmbătrânire prematură a pielii (piele deshidratată);
 • Dermatită seboreică.

Cremă antitumorală și regenerativă

Salvestrolii sunt un grup de fitonutrienți cu structură polifenolică.

Polifenolii sunt menționați în literatura științifică pentru efectul antioxidant, de prevenire a modificărilor induse de radiaţiile UV, de reducere a simptomelor asociate imbătrânirii, dar și pentru profilul lor antitumoral.

Rezultatele unor studii in vivo și in vitro demonstrează efecte promițătoare ale unor compuși polifenolici în cancere de piele non-melanom și melanom, atât prin administrare internă, cât și prin utilizare topică, acționând pe mai multe căi metabolice (apoptoză, autofagie, întreruperea ciclului de diviziune celulară).

Multiple studii demonstrează că mulți polifenoli au efecte antiinflamatorii, antimicotice, antimicrobiene, antioxidante și antitumorale, precum și un profil anti-angiogen.

Proprietăți unice Salvestrol

 • Salvestrolii sunt citostatice naturale care induc moartea celulelor canceroase;
 • Salvestrolii sunt activați în organism de către enzima CYP1B1, regăsită doar celulele canceroase, de aceea acționează țintit pe celula tumorală fără a afecta celulele sănătoase;
 • Salvestrolii au fost testați în laboratoarele de cercetare pe celulele tumorale umane;
 • Salvestrolii distrug celulele canceroase încă de la apariția lor (celule precanceroase), de aceea sunt un ajutor puternic în prevenirea apariției tumorilor;
 • Salvestrolii duc la moartea programată (apoptoză) a celulelor canceroase și a celor din metastaze;
 • Salvestrolii sunt sintetizați și folosiți de plante ca arme de apărare împotriva agresorilor;
 • Salvestrolii sub formă de capsule conțin extracte NESEM selectate pentru potență antitumorală maximă.

Salvestrolii din crema LYPOSALVE contribuie la eliminarea oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată, protejând, în același timp, celulele sănătoase de acțiunea patogenilor și radicalilor liberi. Astfel, efectele de regenerare sunt vizibile atât în cazul afecțiunilor patologice cât și cazul pielii sănătoase, revigorând-o, hidratând-o și redându-i un aspect natural catifelat.

Tehnologia FYTOSOME

Lyposalve Adaptive Skin Care, utilizează tehnologia lipozomală FYTOSOME™, în care produsele fitochimice sunt solubilizate într-un preparat lipidic pentru a permite absorbția optimă a nutrienților Salvestrol în celulele țintă.

După absorbție, salvestrolii pot fi apoi metabolizați de către enzima CYP1B1 pentru a produce compuși de reglare celulară având ca rezultat distrugerea celulelor aberante (canceroase).

Acest proces ajută la restaurarea ciclului celular natural; prin urmare, trauma de la nivelul țesutului este minimizată, deoarece efectul produs nu s-a realizat printr-un răspuns citotoxic.

Mod de utilizare

Piele fără leziuni: Se aplică de 2 sau 3 ori pe zi într-un strat fin și se masează ușor până la absorbție completă. Pentru pătrunderea mai ușoară a substanțelor active din cremă se recomandă curățarea și/sau exfoliera prealabilă a zonei. Componentele active ale cremei Lyposalve sunt absorbite rapid iar pielea devine moale și mătăsoasă.
Piele cu leziuni: aplicati ușor pe zona afectată, de 2–3 ori/zi. Masați până se aboarbe crema în totalitate. Nu se aplică pe plăgi deschise (poate fi aplicată în zona înconjurătoare).
Rezultate optime (în special În cazul afecțiunilor oncologice) se obțin atunci când Lyposalve Adaptive Skin Care este utilizată concomitent cu Salvestrol® Platinum capsule. Prin aplicarea externă a cremei și administrarea internă a salvestrolior se mărește potențialul terapeutic asupra afecțiunilor pielii.
Pentru infecții fungice de piele, unghii sau pentru picior de atlet: aplicați dimineața și seara. Spălați piciorele înainte de fiecare aplicare. Folosiți cu moderație. Ca recomandare, un tub de 50g ar trebui să dureze mai mult de o luna.
Piele deshidratată: crema are acțiune intensă nutritivă și hidratantă (nu îngrașă tenul). Se poate aplica pe zone extinse ale corpului în caz de ihtioză, psoriazis, piele deshidratată.
Îmbătrânire prematură a pielii: prin conținutul de polifenoli crema asigură un efect antioxidant și nutritiv ce susține reconstrucția stucturii tenului.
Utilizare cosmetică: crema a fost formulată pentru îngrijirea zilnică a pielii, prin aplicare dimineața și seara pe pielea curată, fiind potrivită, de asemenea, pentru a fi aplicată înaintea machiajului.

lngrediente:

Apa, ulei de migdale dulci (Prunus amygdalus duleis), alcool cetearilic, glicerină, polisorbat 40, ulei de cocos (Cocos nucifera), tocoferol, oleat de fenoxietanol sorbitan, acid citric, fosfat acid disodic, Citrus aurantium, extract de alge marine (Laminariales), alcool stearilic.

 

Produsele din gama Salvestrol, precum Lyposalve™ Adaptive Skin Care, sunt rezultatul unor tehnici de extracție atent controlate, fiind dezvoltate pentru a maximiza randamentul compușilor doriți, fără a compromite beneficiile potențiale ale compușilor suplimentari sinergici proveniți din plantele folosite ca materiale sursă.

Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Precauții:
Utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează se poate face la recomandarea consultantului de specialitate;
A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui.
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 180,00 Lei
 • Fără TVA: 151,26 Lei