Concentrix (60 capsule), Desitin

Momentan indisponibil Concentrix (60 capsule), Desitin

Concentrix®

Supliment alimentar

Concentrix este un supliment alimentar de înaltă calitate, care prin compoziţia lui de acizi grași, vitamine, oligoelemente și magneziu susține dezvoltarea creierului şi menținerea sănatății neuronale.

Omega 3/6-acizi graşi

Aceşti acizi graşi nesaturați trebuie luaţi din alimentaţie, deoarece organismul uman nu îi poate produce singur. Aceştia sprijină un număr important din funcţiile vitale ale organismului: funcţiile cerebrale, de apărare imună, reducerea afecțiunilor inflamatorii, inhibarea coagulării sângelui. Acizii grași din Omega 3 sprijină capacitațile cognitive şi menţine normale funcţiile cerebrale. DHA (dihidroxiacetonă) contribuie la menținerea optimă a funcțiilor cerebrale, precum și la o dezvoltare normală a creierului la nou-născuţi şi copii mici prin consumul mamei de DHA.

Vitamine, minerale și oligoelemente

Vitaminele B1, B12 şi magneziu joacă un rol în schimbul de energie, iar vitamina E are rolul de a proteja celulele corpului de stesul oxidativ. B1, B2, B6 şi B12 contribuie la buna funcţionare a celulelor nervoase. Zincul şi fierul contribuie la optimizarea capacităţii cognitive.

Aport natural de elemente nutritive importante.

O alimentaţie dezechilibrată, unilaterală şi un comportament alimentar dezorganizat pot duce la o dereglare a metabolismului acizilor grași, vitaminelor, oligoelementelor şi mineralelor. Prin consumul de fructe proaspete, legume verzi, brânză, peşte şi diverse uleiuri din plante se poate constitui un aporteficient de elemente nutritive. În plus, administrarea regulată de Concentrix menţine corpul în formă pentru viaţa de zi cu zi.


Consumul recomandat

Pentru copii şi tineri până la vârsta de 9 ani se recomandă administrarea în fiecare zi, dimineaţa şi seara indiferent dacă sunt luate înainte sau după masă.

Doza recomandată pentru tineri şi copii cu vârsta începând de la 10 ani este de 2 capsule dimineaţa si seara.

Capsulele se vor lua cu mult lichid.

Dacă există dificultăți la înghițirea acestora, ele pot fi mărunţite, sau conţinutul lor poate fi amestecat cu alimente.

 

Concentrix-fără conservanţi
Concentrix nu conţine conservanţi, gluten, ftalaţi, glutamat sau lactoză. De asemenea nu conţine zahăr.

Concentrix-înaltă calitate a ingredientelor

Produsele primare sunt combinate în condiţii optime și controlate. Calitatea premium a uleiului de pește este oferită de unul dintre cei mai mare furnizori din lume de ulei cu Omega 3, obţinut după cele mai înalte criterii de calitate, fiind bogat în EPA (acid eicosapentaenoic) şi DHA (dihidroxiacetonă).

Alegerea atentă a uleiurilor din plante, presarea și rafinarea lor, precum și analiza atentă fac din acest produs unul de înaltă calitate. Concentrix este lipsit de GMO (nu conține substanțe modificate genetic).

Păstrare corespunzătore
Acizii graşi şi vitaminele sunt sensibile la căldură şi lumină, de aceea capsulele se păstrează cel mai bine în cutia lor, la loc uscat şi sub o temperatură de 25 grade Celsius.

Suplimente alimentare
Nu este permisă depăşirea dozei zilnice recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă sănatoasă precum şi un stil de viaţă sănătos. Nu pot fi considerate alimente în sine.
Nu ţineţi la îndemâna copiilor.

Ambalare: 60 de capsule (45gr)
 

Furnizor Kranich Pharma GmbH Flössergasse 8, 81369 München

Informaţii pentru clienţii noştri:
Cu precădere în lunile de vară capsulele se pot lipi. Acest lucru nu afectează în niciun fel calitatea produselor. Vă rugăm respectaţi doza recomandată şi verificaţi daca nu cumva capsulele sunt fie lipite între ele înainte de a le lua.

DHA
Menține funcționarea normală a neuronilor.
Zinc și fier
Susțin funcțiile cognitive.
Magneziu
Mențin echilibrul vieții psihice.
Vitaminele B1, B2, B6, B12
Ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 105,00 Lei
  • Fără TVA: 96,33 Lei

Etichete: Concentrix (60 capsule), Desitin, ,