Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg (30 capsule), Natural Factors

Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg (30 capsule), Natural Factors

Coenzima Bio-PQQ Forte – 20 mg – 30 capsule vegetale
Supliment alimentar, protejează și regenerează mitocondria.
PyrroloQuinoline Quinone, co-factor redox, conduce la regenerarea mitocondriilor obosite, la generarea de noi mitocondrii în celulele îmbătrânite.
Joacă rol neuroprotector și cardioprotector.

DESCRIERE
Mitocondria este “motorul” care alimentează și controlează funcționarea celulei. PQQ este o descoperire științifică de ultimă oră cu numeroase aplicații terapeutice. PQQ nu poate fi sintetizată de organism fiind astfel definită ca nutrient esențial ce trebuie adus în organism prin suplimentare. În 2010 cercetătorii de la Universitatea Davis din California au publicat rezultatul cercetărilor care au demonstrat rolul critic pe care PQQ îl joacă în activarea căilor de semnalare celulare (cell signaling pathways) direct implicate în funcția, dezvoltarea și metabolismul energetic al celulei.

 

Activarea moleculelor semnal
Cercetătorii de la Universitatea California au analizat influența PQQ asupra căilor de semnalizare celulară implicate în generarea de noi mitocondrii și au constatat că PQQ activează 3 molecule semnal care conduc la biogeneza spontană de noi mitocondrii în celule:

PQQ activează expresia PCG-1α, un master regulator care mobilizează răspunsul celular la diferiți triggeri externi. Stimulează în mod direct genele care promovează proliferarea, creșterea și respirația celulară. Efecte pozitive se înregistrează în funcționarea celulelor din toate organele.
PQQ trigerează proteina semnal CREB care stimulează crearea de noi mitocondrii.
PQQ reglează o proteină semnal descoperită recent numită DJ-1 implicată în funcționarea și supraviețuirea celulei. S-a demonstrat ca DJ-1 previne moartea celulei cauzată de stresul oxidativ intens indus de factori interni sau externi.
Mai mult, studiul cercetătorilor americani a demonstrat ca PQQ nu numai că protejează mitocondria împotriva stresului oxidativ dar mai mult, promovează generarea spontană de mitocondrii noi în celulele îmbătrânite, proces cunoscut sub denumirea de biogeneză mitocondrială spontană. Acesta este un important efect antiîmbătrânire.

 

Cardioprotecție
Cercetătorii de la Universitatea California din San Francisco au investigat efectul PQQ comparativ cu Metropolol în cazurile de infarct miocardic rezultând cu disfuncția muschiului cardiac. S-a constatat că PQQ este superioară Metropololului în ceea ce privește protecția mitocondriilor din mușchiul cardiac împotriva distrugerii cauzate de ischemie / reperfuzia oxidativă. PQQ trebuie administrat fie înainte de infarct, fie în primele ore de la producerea acestuia.

 

Radioprotecție
S-a constatat ca PQQ conferă protecția celulelor contra efectelor radiațiilor ceea ce îl face util în cazurile de cancer în care se efectuează radioterapie.

 

Neuroprotecție / Cogniție
PQQ protejează celulele din creier și sistemul nervos contra deteriorării mitocondriei în cazurile de: Îmbătrânire, Boli degenerative, Demență senilă, Alzheimer, Parkinson, Scleroză multiplă, Scleroză laterală amiloidală, Diabet. PQQ nu numai că susține energia celulară, dar are proprietăți neuroprotectoare.

Protejează sănătatea cognitivă, promovând recuperarea nervilor deteriorați, protejând neuronii împotriva daunelor oxidative și a toxicității (inclusiv toxicitatea indusă de glutamat) și ajutând la combaterea modificărilor degenerative comune multor boli neurodegenerative.

 

COMPOZITIE
Ce conține Coenzima Bio-PQQ Forte?


Ingrediente / capsulă:

BioPQQR – sare de sodiu a pirolochinolin-chinonei (cu 88%\17,65 mg PQQ), organică, obținută prin fermentare bacteriană 20 mg
agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași
agent de încărcare: celuloză microcristalină
capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă
Greutatea netă e = 10,2 g

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

 

ADMINISTRARE
Doza recomandată (adulți): 1 capsulă pe zi, în timpul mesei, sau după cum vă recomandă specialistul.


Asociații sinergice cu:
Coenzima Q10 Bio-Activa si
NADH+


Atentionari și precauții
Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


PRODUCATOR
FACTORS GROUP of NUTRITIONAL COMPANY Inc. 1550 United Boulevard Coquitlam, British Columbia, V3K 6Y2, Canada

BioPQQR este un produs japonez elaborat printr-un proces brevetat de fermentare naturală, marca înregistrata a MCG (Japonia).

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 171,00 Lei
  • Fără TVA: 156,88 Lei

Etichete: Coenzima Bio-PQQ Forte 20 mg (30 capsule), Natural Factors, coenzima PQQ, PyrroloQuinoline Quinone