Cacao liquor raw bio (250g), Obio

Cacao liquor raw bio (250g), Obio

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.

Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!
De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Produs certificat organic.

Gramaj: 250g

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.385 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 12:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Afişări:: 634
  • Brand: Obio
  • Cod produs: OBIO0011
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 34,13 Lei
  • Fără TVA: 32,51 Lei

Etichete: Alimente, BiO, Alimente BiO, Cacao, liquor, raw, bio, (250g), , Obio, Cacao liquor raw bio (250g), Obio