Brain Help 250 grame, Zenyth Pharmaceuticals

Brain Help 250 grame, Zenyth Pharmaceuticals

Formulă avansată cu acțiune neuroprotectoare. Supliment alimentar pentru încetinirea proceselor neurodegenerative

Brain Help este un supliment alimentar sub formă de pudră, ce susține atenția, concentrarea, memoria, claritatea mentală și funcția neurologică normală. Brain Help este o formulă inovatoare, pe bază de ingrediente ce oferă creierului substanțele nutritive vitale, care sunt deficitare din cauza vârstei sau a stilului de viață. Utilizat în mod regulat, Brain Help contribuie la creșterea rezistenței la stres și la efort fizic obișnuit, la combaterea stărilor de oboseală, la refacerea organismului după efort sau stres prelungit, întârzie îmbătrânirea și degenerescența cerebrală și asigură un somn odihnitor.

Datorită formulei complexe, Brain Help contribuie la proteja­rea organismului împotriva factorilor nocivi, precum metalele grele, radicalii liberi, excesul de acid lactic și amoniacul, susține procesele de refacere și de reparare a țesuturilor, reglează răspunsul imun, asigură sănătatea întregului sistem circulator, funcționarea normală a sistemelor nervos, imunitar și cardiovascular.

Ingrediente

L-Glicină, L-Citrulină-DL-Malate (2:1), Acid L-Glutamic, Taurină, L-Leucină, L-Lizină (monoclorhidrat), Inozitol, Vitamina C (acid ascorbic), Colagen hidrolizat bovin (tip II), Carbonat acid de sodiu, Citrat de magneziu anhidru, Beta-Alanină, L-Histidină (monoclorhidrat).

Ingrediente

Per porție

servire (5 g)

Glicină

1000 mg

Malat de citrulină

750 mg

Acid glutamic

550 mg

Taurină

550 mg

Leucină

550 mg

Lizină

550 mg

Vitamina C*

250 mg

Magneziu** (sub formă de citrat)

14 mg

*312,5% din VNR; **3,7% din VNR – Valori Nutriționale de Referință cf. Regulamentului 1169/2011.

Brain Help este recomandat adulților, vârstnicilor, femeilor aflate la menopauză, sportivilor sau persoanelor care depun efort fizic intens.

Indicații

 • Acțiune neuroprotectoare.
 • Sănătatea creierului.
 • Susținerea memoriei și concentrării.
 • Îmbunătățirea rezistenței la stres.
 • Încetinirea proceselor neurodege­ne­rative și de îmbătrânire.

Glicina este aminoacidul din care organismul sintetizează ceilalți aminoacizi neesențiali. Împreună cu arginina și metionina, glicina participă la sinteza creatinei, care furnizează energie celulelor musculare și nervoase. Concentrații mari de glicină se găsesc în mușchi, piele și alte țesuturi conjunctive. Aproximativ 30% din colagen este compus din glicină.

Citrulina susține circulația sangvină de la nivelul țesuturilor și al creierului, crește producția de energie, contribuie la eliminarea toxinelor și îmbunătățește rezistența organismului.

Mod de administrare

 • 1-2 lingurițe dozatoare/zi (5-10 g), în amestec cu apă sau alte lichide (ceai, suc natural), îndulcit după gust. Doza maximă: 4 lingurițe (20 g) pe zi.
 • La început se vor administra doze mai mici (1/2 linguriță), care vor fi crescute treptat până la doza recomandată.
 • A se utiliza în cure de 1-3 luni, de 2-3 ori pe an.

Atenționări

 • Persoanele aflate sub tratament medicamentos trebuie să ceară sfatul specialistului înainte de administrare.
 • A se administra cu 2 ore înainte sau la 2 ore după alte medicamente.
 • Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează și persoanelor ce urmează un tratament imunosupresor.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 124,06 Lei
 • Fără TVA: 113,82 Lei