Plasma Quinton

27.06.2018 1 Comentarii

Plasma Quinton

 

Plasma Quinton este utilizată pentru potenţialul său terapeutic incredibil de mai bine de 100 de ani, salvând în acest timp sute de mii de vieţi!

Deşi nu este atât de bine cunoscut astăzi, în secolul trecut acest produs era clasificat ca fiind un medicament, fiind inclus în Dicţionarul Vidal, numit şi Biblia Farmacistului, din 1905 şi până în 1982. În prezent este considerat un supliment alimentar şi este uşor accesibil tuturor persoanelor interesate de vindecare şi de menţinerea organismului în parametri optimi.

 

Dar ce este Plasma Quinton?

La începutul anilor 1900, biologul francez René Quinton a descoperit că apa de mare, colectată în condiţii speciale, are o compoziţie minerală identică cu plasma nostră sanguină! Singura diferenţă dintre cele două este în concentraţia de săruri: 33 grame la litru în apa de mare, faţă de 9 g/l în sângele şi în ţesuturile corpului nostru.

 

Unul din ziarele franceze ale vremii, “Intransigentul” publica în 1907:  “Lucrările lui Pasteur ne aduc o concepție despre boală, cele ale lui Rene Quinton ne aduc o concepție despre sănătate.”

Apa de mare este mediul în care s-au dezvoltat primele forme de viaţă unicelulare, deci compoziţia ei este strâns legată de mediul în care celulele noastre apar şi se dezvoltă.

 

Plasma Quinton este obţinută din apă de mare, dar nu este vorba despre orice apă de mare, ci apă nepoluată, extrasă din ocean, de la mare adâncime, din zone de vortexuri marine de fitoplancton si zooplancton. Aceasta este apoi dublu microfiltrată la rece, cu filtre speciale şi îmbuteliată în condiţii stricte şi sterile.

Numeroase studii realizate de la începutul secolului trecut şi până în prezent, au demonstrat efectele incredibile ale acestui supliment nutriţional lichid asupra corpului nostru.

 

Apa de mare susţine viaţa! Alexis Carrell (laureat al premiului Nobel) a păstrat în această apă un fragment de ţesut provenit din inima unei găini, în stare vie, timp de 26 de ani, doar schimbând zilnic cantitatea de apă oceanică în care era păstrat ţesutul, pentru a elimina deşeurile metabolice.

René Quinton a utilizat apa obţinută conform protocolului său pentru a salva sute de mii de copii, în timpul epidemiilor de holeră infantilă şi de gastroenterită a nou-născuţilor.

 

De ce este utilă Plasma Quinton?

La această întrebare, Quinton răspundea astfel: “este un ser care nu atacă nici un microb în mod special, dar care dă celulei organice puterea de a lupta împotriva tuturor!”

Într-adevăr, Plasma Quinton este un suplimentlichid, uşor asimilabilcare poate să remineralizeze organismul bolnav şi să corecteze, prin urmare, cauza fundamentală a multor boli.

Principalul efect al Plasmei Quinton este regenerarea celulară, prin înlocuirea graduală a mediului interior al organismului  afectat de boli sau deficienţe. Reîncărcarea cu oligoelemente se face sub forma naturală a acestora şi într-un raport perfect corespunzător nevoilor organismului.

 

Plasma Quinton este singurul produs care conţine 78 de minerale esenţiale, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal şi celular pentru funcţionarea optimă a corpului uman. Mai mult decât atât, în conţinutul Plasmei Quinton mineralele sunt într-o perfectă oligosinergie – un echilibru complet, identic cu cel al lichidului din ţesuturile noastre, nu numai plasma sanguină, dar şi lichidul amniotic şi lichidul extracelular.

Această “plasmă marină” este unul dintre cei mai buni regeneratori ai mecanismelor celulare. Ea nu poate fi uscată, reconstituită sau sintetizată în laborator.

Majoritatea suplimentelor au o rată de absorbţie scăzută, marea majoritate a acestora fiind eliminate fără a fi utilizate de organism. Plasma Quinton este absorbită de intestin prin difuzie pasivă, fiind asimilabilă în proporţie de 100%!

 

Plasma Quinton se prezintă în fiole de sticlă, de 10ml, sub 2 forme:

Quinton Hipertonic este apă de mare naturală, pură, extrasă din zonele cu vortex, în conformitate cu protocolul stabilit de René Quinton acum 120 de ani. Aceasta este forma concentrată a Plasmei Quinton, cu un conţinut de săruri minerale superior plasmei noastre sanguine.

quinton hipertonic

Quinton Izotonic este forma de Plasmă Quinton diluată cu apă dulce pură, pentru a avea o concentraţie identică cu cea a plasmei sanguine (9 grame/litru). Astfel, el poate fi administrat pe termen lung şi este absorbit cu uşurinţă în organism.

quinton isotonic

Cum se administrează Plasma Quinton

Plasma Quinton poate fi administrată tuturor grupelor de vârstă, de la nou-născuţi până la vârstnici, inclusiv femeilor însărcinate.

Recomandarea pentru copiii până în 5 ani este de 1 fiolă/zi de Plasma Quinton Izotonic.

Pentru adulţii sănătoşi, cu un stil de viaţă echilibrat se recomandă 1 fiolă/zi de Plasma Quinton Hipertonic. Pentru persoanele care au anumite afecţiuni sau carenţe şi au nevoie de mai multe minerale, se recomandă 3 fiole/zi în prima lună şi 2 fiole/zi în a doua lună, iar apoi se va menţine doza de 1 fiolă/zi.

 

Pentru sportivi se recomandă dozele mai mari de Quinton Hipertonic sau produsul Totum Sport, care a fost conceput special pentru ei şi care conţine 20 ml în fiecare plic.În perioada de antrenament se recomandă utilizarea a2 plicuri pe zi, dimineața și seara. În timpul competiției, consumaţi un plic înainte, unul la mijloc și unul imediat după terminarea concursului.

 

Nici unul dintre produsele Plasma Quinton nu are efecte secundare, reacţii adverse sau contraindicaţii.

 

Plasma Quinton este recomandată de specialişti din întreaga lume.

Profesioniştii din domeniul sănătăţii sunt acum de acord că este mult mai important să prevenim boala, decât să o tratăm. Plasma Quinton a revenit în atenţia specialiştilor pentru potenţialul său de a menţine echilibrul celular şi de a optimiza funcţia organismului. Plasma Quinton se răspândeşte din nou şi creşte în popularitate în întreaga lume!

Prof. Dr. Marc Henry, directorul laboratorului de chimie moleculară al Universităţii din Strabourg recomandă consumul pe termen lung al Plasmei Quinton – Izotonic, pentru prevenţie şi pentru toate bolile cronice şi Quinton Hipertonic pentru sportivi şi persoane care au nevoie de o concentraţie mai ridicată de minerale.

Dr. Jean-Claude Secondé, osteopat şi fitoterapeut, recomandă acest produs astfel: “Dacă doriţi să preveniți sau eventual să accelerați vindecarea, bazați-va pe cura cu Plasma Quinton. Lăsați bogăția minerală a mării să înflorească în corpul dumneavoastră!”

 

Totum Sportprodusul cu Plasmă Quinton creat special pentru sportivi este utilizat şi de Rafael Nadal, jucătorul de tenis numărul 1 în lume. În timpul turneului Australian Open, acesta a utilizat suplimentul Totum Sport pentru a face faţă căldurii şi amenţine nivelul de hidratare din organism. Aportul mineral al acestui produs l-a ajutat să aibă o performanţă fizică optimă şi reacţii rapide şi, ca urmare, să câştige meciul în cauză.

rafa nadal

totum sport

1 Comentarii

Razvan V.:
27.06.2018, 07:11:06 AM
Răspunde

Quinton Hypertonic este senzational. Pe mine m-a ajutat in recuperare dupa o lunga perioada de spitalizare. Am fost operat la institutul de gastroenterologie si am stat in spital 3 saptamani. Citisem despre plasma quinton si am hotarat sa iau 3 fiole / zi. M-am recuperat rapid. Este exceptional.

Lasă un comentariu