Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Supa crema de dovleac cu germeni de varza rosie

Postat de Andrei 09.11.2016 0 Comentarii Germeni,

Supa crema de dovleac cu germeni de varza rosie

 

Ingrediente necesare:

  • 3-4 bucaţi de dovleac de copt
  • 2 morcovi
  • ½ telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 pumni de germeni de varza rosie
  • crutoane de pâine integrală 

 

Mod de preparare:

Dovleacul se coace în cuptor sau se poate tăia şi fierbe direct fără coacere. Daca iniţial coaceţi dovleacul aroma acestuia va fi mai intensă. Până ce se coace dovleacul se spală şi se curăţă morcovii, ţelina şi ceapa.

Se taie în bucăţi toate ingredientele, şi se fierb. Cand sunt moi se adaugă dovleacul copt şi se omogenizeaza prin blender până se obţine o cremă fină. Se poate adauga şi 2 linguri de smântână pentru a face supa mai cremoasă şi fină.

Luaţi un bol mare, puneţi în ea supa cremă de dovleac, presăraţi deasupra crutoane din pâine integrală şi germeni de varza rosie.

 

Poftă bună! :)

Lasă un comentariu