Altrient - Prima gamă de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe

17.02.2018 1 Comentarii Despre producătorii noştri,

Altrient - Prima gamă de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe

altrient orange logo

 

Principalele dezavantaje ale multor suplimente sunt legate de absorbție și biodisponibilitate scăzute, eficacitate redusă și probleme de calitate. Mai mult, unele suplimente conțin ingrediente artificiale, aditivi și ingrediente “de umplutură”.

 

Suplimentele Altrient sunt primele care au introdus inovativa tehnologie lipozomală de încapsulare în domeniul suplimentelor pentru sănătate și frumusețe.

 

În timpul procesului de încapsulare patentat al Altrient, substanțele nutritive cheie sunt învelite în mici sfere de fosfolipide pentru a crea substanțele nutritive lipozomale. Aceste sfere fosfolipice au un strat dublu de protecție, la fel ca celulele din corpul nostru. Acest strat protejează substanțele nutritive atunci când trec prin tractul digestiv, împiedicându-le să fie sparte de acidul gastric și transportȃndu-le în siguranță în intestinul subțire. Aici pot fi ușor absorbite în sânge și călătoresc rapid în organism, spre celulele care au cea mai mare nevoie.

Acest sistem de livrare, sofisticat și extrem de avansat, permite persoanelor care consumă suplimentele Altrient să beneficieze de avantaje excepționale pentru sănătate și frumusețe.

designul lipozomului

 

Cele 5 beneficii ale suplimentelor lipozomale Altrient sunt:

 

1. Absorbția maximă - aproape toate substanțele nutritive cheie rămân intacte, în timp ce trec prin stomac și se absorb ușor.

 

2. Sunt rapide și foarte eficiente - substanțele nutritive sunt transportate mai rapid în celule unde încep să acționeaze imediat și rămân acolo mai mult timp.

 

3. Puritatea lor – suplimentele Altrient nu conțin ingrediente GMO (organisme modificate genetic), sunt vegane, nu conțin zahăr și sunt, de asemenea, lipsite de ingrediente artificiale, cum ar fi coloranții, aromele și îndulcitorii. Deoarece nu există capsule, nu conțin nici aditivi, nici agenți de umplutură. Există puțin alcool de calitate farmaceutică în fiecare plic. Acesta este utilizat pentru a păstra în mod natural gelul, dar puteți evapora acest alcool prin deschiderea plicului și consumarea conținutului după 45 de minute.

altrient glasses

4. Calitate superioară - suplimentele Altrient sunt, într-adevăr, suplimente de top. E adevărat că sunt puțin mai scumpe decât alte suplimente, însă prețul reflectă pur și simplu calitatea și beneficiile pe care le oferă. Este important să ne amintim că aceste beneficii asupra sănătății sunt dovedite clinic – deci valoarea lor este clară.

 

5. Sunt ușor de luat - pur și simplu rupeți plicul și stoarceți gelul într-o cantitate mică de apă într-un pahar. Veți observa că nu este complet dizolvat, asta pentru că nu este solubil în apă, dar este gata de a fi consumat și tot ce trebuie să faceți este doar să-l beți dintr-o dată. Sunt persoane care preferă să îl ia cu puțin suc, gustul unui suc tropical se potrivește cel mai bine, dar sucul de mere e la fel de bun. O altă opțiune ușoară este să strângeți plicul într-o cantitate mică de iaurt și să îl consumați în acest fel, dar nu fiți tentați să-l adăugați la smoothie-ul de la micul dejun sau să îl puneți în apă fierbinte, deoarece blenderul și căldura vor distruge lipozomii.

altrient girl

 

Colecția Altrient conține cinci suplimente pentru sănătate și frumusețe:

 

1. Altrient C.altrient c

Suntem cu toții destul de familiarizați cu mesajul că vitamina C este importantă pentru sistemele noastre imunitare, motiv pentru care celebrități precum Gwyneth Paltrow și Kourtney Kardashian au devenit mari admiratoare ale acestui supliment. Dar, ceea ce este cel mai interesant la Altrient C este capacitatea sa de a stimula nivelul de colagen al pielii. Un studiu a arătat că administrarea a 3 pliculețe pe zi timp de doar 12 săptămâni crește elasticitatea celulelor pielii cu 61%, îmbunătățind liniile fine și ridurile, ceea ce reprezintă rezultate uimitoare.

 

2. Altrient B conține o combinație de vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 și B12, alături de zinc, seleniu, crom, biotină și o formă activă de acid folic. Aceste substanțe nutritive colaborează pentru a stimula metabolismul, pentru a vă da un plus de energie și pentru a menține pielea, părul și unghiile sănătoase. Știați că vitaminele B sunt importante pentru o minte sănătoasă și o memorie optimă, protejȃndu-vă împotriva bolii Alzheimer ?

altrient b

 

3. Altrient Acetil L-Carnitină. altrient alc acetyl l carnitine

Acest nutrient inteligent are proprietăți speciale de ardere a grăsimilor, ceea ce îl face foarte util pentru persoanele care urmează un program de gestionare a greutății. Proprietățile sale termogene sunt, de asemenea, importante pentru atleții care doresc să își îmbunătățească performanța și rezistența. Partea acetal îmbunătățește acțiunea carnitinei în creier, unde ajută la protejarea celulelor nervoase și pentru a susține funcția creierului.

 

4. Consumul zahărului în cantități mari poate crește, cu siguranță, riscul unor afecțiuni cum ar fi diabetul și obezitatea, însă pofta de dulciuri poate face dificil controlul asupra aportului de zahăr. Altrient R-ALA ajută la menținerea glicemiei în limite normale și este, de asemenea, un puternic antioxidant. Astfel, ajută la protejarea celulelor corpului de efectele dăunătoare ale zahărului și diabetului.

altrient r-ala

 

5. Toți avem momente când suntem puțin prea indulgenți cu dieta noastră. Durerile de cap, energia scăzută, concentrarea slabă sunt semne că trupurile noastre au ajuns la supraîncărcarea lor cu toxine. Altrient GSH Glutathione susține detoxifierea hepatică și ajută la reducerea inflamației. Este un remediu foarte bun de avut la îndemână dacă încercați să scăpați de o mahmureală sau dacă doriți să vă recuperați după o infecție.

altrient gsh

 

Aceasta este gama de suplimente lipozomale Altrient cu rezultate rapide care acoperă o gamă largă de beneficii legate de sănătate și frumusețe.

 

Vezi aici gama de produse Altrient si promotii.

logo primadrogherie.ro

1 Comentarii

Alina:
23.02.2018, 10:01:30 PM
Răspunde

De departe cele mai bune vitamine sunt cele de la Altrient. Daca vei merge la un medic naturopat care va decide ca ai nevoie de vitamine sigur iti va recomanda lipozomale. Pentru ca dovedit se absorb cel mai bine.

Lasă un comentariu