Bio Defense suport zilnic pentru sistemul imunitar (60 capsule), Hifas da Terra Spania

Bio Defense suport zilnic pentru sistemul imunitar (60 capsule), Hifas da Terra Spania

Bio-Defense reprezintă o formulă inovatoare din ciuperci medicinale ce acționează sinergic asupra stimulării sistemului imunitar, mai ales în perioadele de vulnerabilitate (stres psihic sau fizic accentuat). Studiile medicale au arătat că asocierea sinergică a anumitor ciuperci medicinale poate determina efecte benefice majore asupra imunității, mai ales în caz de infecții (virale sau bacteriene), deoarece fiecare dintre ele stimulează diferite mecanisme ale sistemului imunitar.

Bio-Defense include ingrediente studiate clinic, din cinci ciuperci diferite, precum beta-glucanii care au rol în susținerea sistemului imunitar, vitamina C și vitamina D, fiind formulat cu imunomodulatori naturali care îmbunătățesc funcția sistemului imunitar. Beta-glucanii sunt fibre nedigerabile care ajută la echilibrarea microbiotei intestinale și la menținerea sănătății imunitare, atunci când se asociază cu vitamina C.

Beta-glucanii sunt modulatori ai echilibrului celular, motiv pentru care diferite extracte prezintă aplicații comune. Prezența unor substanțe active specifice în fiecare specie determină utilizarea lor specifică, fie individual, fie în sinergie.

Timpul minim de tratament recomandat este de 45-60 de zile, iar continuitatea și doza trebuie evaluate ulterior. Cu toate acestea, îmbunătățirea poate deveni evidentă după 2-3 săptămâni de tratament.

Ce ingrediente bioactive naturale conține Bio Defense?

Reishi, Shiitake și Maitake pentru dovezile științifice existente despre eficiența asupra sănătății imunitare.

Prebiotice din ciupercile medicinale Păstrăvul cerului (Oyster) și Ciuperca regală (King Oyster) care echilibrează flora intestinală.

Vitamina C naturală din Acerola și Vitamina D naturală din Lichen.

Mico-Quality: garanția produselor de cea mai înaltă calitate, puritate și potență

Producție continuă și controlată urmând standardele GMP de calitate farmaceutică de la cultivare până la produsul final.

Concentrație optimă de biomolecule active: tehnologia de ultimă generație Sustainable Double Extraction (brevet în așteptare), asigură potența produsului.

Triple verificări analitice: controale de siguranță, puritate, asigurarea concentrației de biomolecule active și stabilitatea produsului final. Acestea includ analize microbiologice, pesticide, metale grele și gluten.

Ingrediente per capsulă (689.5 mg)

Fiecare capsulă conține:115 mg pulbere organică de Păstrăvul cerului (Pleurotus ostreatus), 115 mg pulbere organică de Ciuperca Regală (Pleurotus eryngii), 100 mg pulbere organică Maitake (Grifola frondosa),95 mg pulbere organică Shiitake (Lentinula edodes), 90.74 mg pulbere organică de Reishi (Ganoderma lucidum), 6 mg Vitamina C (din Malpighia glabra) și 10 μg Vitamina D (din Cladonia rangiferina). Capsule 100% vegetale.

Administrare Bio-Defense:

2 capsule pe zi, cu apă, preferabil înainte de masă sau așa cu recomandă specialistul.

Ingrediente bioactive per 2 capsule: β-glucani 349.83 mg, α-glucani 34.32 mg, vitamina C 12 mg (15 % VNR*), vitamina D 20 μg (400% VNR*).

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți

Produs potrivit pentru vegani și vegetarieni, celiaci, intoleranți la lactoză. Nu conține compuși modificați genetic (OMG).

Atentionări:
A nu se depăşi doza zilnică recomandată;
Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Nu consumați în caz de alergie la ciuperci, deoarece acestea sunt ingredientele principale;
Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;
La copiii sub 6 ani, se recomandă utilizarea preparatelor noastre pentru copii, Dr. GB sirop sau Dr. Immune five, unde doza este ajustată în funcție de greutatea corporală;
Nu consumați dacă sigiliul este deteriorat sau rupt;
Consumați capsulele în termen de cinci luni de la deschiderea flaconului.

Prezentare: flacon cu 60 de capsule vegetale;

Producător: Hifas da Terra®, Spania.

Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație

Hifas da Terra este o companie biotehnologică cu sediul în Spania, dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.

Echipa noastră este un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive sigure în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Avem în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltăm noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.

Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 175,00 Lei
  • Fără TVA: 160,55 Lei