BCAA-X5 cu aroma de pepene (360 grame), Genius Nutrition

BCAA-X5 cu aroma de pepene (360 grame), Genius Nutrition

BCAA-X5 - CELE MAI BUNE INGREDIENTE SI CELE MAI BUNE AROME

Aminoacizii cu catena ramificata (BCAA 2:1:1) sunt esentiali pentru dezvoltarea si refacerea masei musculare, prevenirea afectarii si durerilor musculare si scaderii musculaturii. Cu alte cuvinte, administrarea de aminoacizi cu catena ramificata inainte si dupa antrenament asigura o refacere mai buna si mai rapida, cu un nivel mai scazut de disconfort. Produsul nostru BCAA-X5 nu contine organisme modificate genetic, este fabricat pe baza de procese de fermentatie in proportie de 100%.

  • aminoacizi 100% fermentati
  • 7g de bcaa/servire
  • 0 calorii si 0 zahar
  • electroliti naturali: CocoMineral
  • cu citrulina si vitamina B6
  • cu glutamina de ultima generatie
  • cel mai delicios bcaa
  • disponibil in 11 arome

MALAT DE CITRULINA 2:1

Pentru un efect de pompare fabulos si energie maxima datorita acidului malic. Toate acestea sunt posibile deoarece citrulina este transformata eficient in organism, iar arginina este un precursor metabolic al oxidului nitric (adica este folosita pentru producerea acestuia). Oxidul Nitric (NO) este un puternic vasodilatator, adica largeste vasele de sange. Prin vasele de sange dilatate, la muschi ajunge mai mult sange, deci si mai multi nutrienti. Acest lucru inseamna cresterea fortei si o refacere mai buna pe care le veti simti imediat ce incepeti sa folositi BCAA-X5 . Ingredientele pe care le-am utilizat in crearea acestui produs au cea mai buna concentratie si puritate pentru a va oferi o experienta de exceptie in timpul antrenamentului.

COCOMINERAL

In timpul antrenamentului, e absolut necesara o re-hidratare cu electroliti, din acest motiv BCAA-X5 contine cea mai potenta si buna sursa naturala de electroliti, extrasa din apa naturala de cocos.

L-ALANYL L-GLUTAMINE

Este o molecula dipeptidica formata din L-Glutamina si L-Alanine. Suplimentarea cu aceasta forma de Glutamine poate sporti absorbtia electrolitilor si imbunatati rezistenta. Studiile sugereaza ca Glutamine peptide poate creste nivelul de Glutamina in muschi cu mult mai mult decat forma simpla (L-Glutamina), acest ingredient fiind o combinatie excelenta in formula noastra cu BCAA-X5 pentru a sustine antrenamentul.

ADAOS DE VITAMINA: B6

Vitamin B6 este deosebit de important pentru metabolismul aminoacizilor, acesta putand fi epuizat in momentul administrarii unei doze mari de BCAA. Vitaminele B sunt esentiale pentru absolut toate procesele, de la cele de control al anxietatii si cele cognitive si pana la metabolismul energetic si evitarea poftelor fata de anumite alimente. Vitamina B6 este necesara pentru secretarea unei enzime numita alfacetoacid dehidrogenaza aminoacizilor cu catena ramificata (BCKAD) necesara pentru descompunerea si utilizarea acizilor cu catena ramificata de organism.

MOD DE ADMINISTRARE:

In zilele de antrenament: Amestecati 1 cupa (12g) intr-un pahar sau shaker cu 200-250ml apa. Pentru o utilizarea optima, luati in timpul antrenamentului si imediat dupa antrenament.
In zilele de pauza: Amestecati 1 cupa intr-un pahar sau shaker cu 200-250ml apa si administrati dimineata si intre mesele principale ale zilei.

Atentie! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.

Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, ou si soia.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 124,99 Lei
  • Fără TVA: 114,67 Lei