Altrient Glutathione (30 pliculete), LivOn Labs

Altrient Glutathione (30 pliculete), LivOn Labs

 

Altrient Glutathione lipozomal - Tehnologie de absorbție revoluționară

Glutationul este o puternică enzimă antioxidantă produsă în fiecare celulă din corpul nostru și este o componentă importantă a sistemului nostru de apărare. Glutationul este produs ȋn concentrații ridicate ȋn ficat, unde joacă un rol important în eliminarea toxinelor din corp și protejarea țesuturilor și celulelor de efectele radicalilor liberi.

În ciuda faptului că este o proteină foarte mică formată din trei aminoacizi principali (lizină, cisteină și glutamină), glutationul este un antioxidant foarte puternic și, prin urmare, este vital pentru sănătate. Este printre cele mai eficiente substanțe folosite de celule și țesuturi în ȋntreg organismul pentru apărarea lor împotriva stresului oxidativ.

Din acest motiv, este adesea numit "Detoxifiantul Principal". Este deosebit de activ în țesuturile care sunt cele mai sensibile la toxicitate, cum ar fi creierul, rinichii, ficatul, inima, plămânii, pielea și ochii.

Oamenii de știință sunt de acord că nivelul de glutation în celule este un indicator foarte bun al sănătății globale a celulelor și al capacităţii acestora de a lupta împotriva toxinelor. Fără glutation, celulele roșii mor, celulele albe nu pot funcționa ȋn mod eficient, iar țesutul nervos se deteriorează.

 

Beneficiile glutationului pentru organism:

* Ajută la stimularea regenerării celulelor

* Detoxifică substanțele nocive în intestine înainte de a ajunge în circulația sanguină

* Îmbunătățește funcția hepatică și este esențial pentru procesele de detoxifiere ale ficatului

* Joacă un rol major în funcționarea celulelor imunitare

* Reciclează alți antioxidanți, cum ar fi vitamina C și E

* Controlează inflamația prin inhibarea producerii de substanțe inflamatorii

* Joacă un rol critic încreșterea metabolismului energetic

* Promovează sănătatea celulară optimă

 

De ce glutation lipozomal?

Glutationul este unul dintre principalii compuși de protecție din organism. Teoretic, suplimentarea cu glutation poate ajuta la menținerea apărării antioxidante pentru combaterea diferitelor boli; cu toate acestea, glutationul este supus la un număr de obstacole gastro-intestinale care pot împiedica absorbția acestuia.

Tabletele sau capsulele standard de glutation nu pot trece de procesele digestive din organism. Glutationul este rapid divizat în cele trei componente - cisteină, glicină și glutamină. Acești aminoacizi sunt uneori necesari pentru a produce alte substanțe în organism și astfel glutationul nu ajunge întotdeauna la celule intact.

Până de curând, administrarea intravenoasă a glutationului s-a dovedit a fi soluţia cu cea mai eficientă rată de absorbție, dar această metodă de administrare este atât costisitoare, cât și impracticabilă.

Noul glutation lipozomal vă permite să luați glutation oral şi puteţi fi siguri că va ajunge la celulele unde este cel mai necesar.

Tehnologia lipozomală este capabilă de a mări absorbția nutrienților prin captarea ingredientelor active în membranele protectoare numite lipozomi.

Aceste mici bule lipozomale constau din bi-straturi de molecule de fosfolipide (similare cu membranele celulare ale corpului nostru), care protejează conținutul și reușesc să depășească sucurile digestive pentru a elibera glutationul direct în celule. Această metodă unică de livrare protejează glutationul de oxidare și degradare, evitând stresul gastro-intestinal și asigură o biodisponibilitate de aproape 100%.

Un număr substanțial de studii au evidențiat deja avantajele versatile ale utilizării lipozomilor pentru administrarea localizată și absorbția eficientă prin intermediul celulelor.

 

Altrient Glutation - glutation lipozomal pentru absorbţie maximizată

Majoritatea formelor obișnuite de glutation - tablete, capsule, pulberi, lichide și chiar surse dietetice aduc un beneficiu mic organismului deoarece nu sunt în măsură să reziste proceselor digestive din organism și nivelul de absorbție a acestora este scăzut. Până de curând, administrarea intravenoasă a glutationului s-a dovedit a fi cea mai eficientă cale de absorbție, dar această metodă este atât costisitoare, cât și impracticabilă. Din fericire, Altrient Glutation utilizează o glutationă lipozomală dovedită clinic, numită Setria®, care oferă avantaje semnificative.

Setria® glutation este cea mai pură și mai sigură formă de glutation, produsă folosind un proces de fermentaţie brevetat. Glutationul Altrient este încapsulat în straturi de fosfolipide esențiale numite lipozomi. Acestea formează o membrană protectoare în jurul conținutului, permițând o biodisponibilitate de aproape 100%. Micile bule lipozomale pot trece intacte de sucurile digestive și pot elibera glutationul direct ȋn celule. Această formulă orală oferă o modalitate simplă și eficientă de creștere a nivelului de glutation al organismului, fără inconvenientele și costurile administrării intravenoase.

 

Avantajele suplimentării cu glutation lipozomal:

 • Sprijină ficatul și ajută rinichii în eliminarea toxinelor.
 • Joacă un rol esențial în sprijinirea imunității.
 • Neutralizează radicalii liberi si reactivează vitaminele C şi E.
 • Luminează pielea, reducând producția de melanină.
 • Reglează creșterea producției de oxid de azot după antrenament, pentru a reduce oboseala.

 

Glutationul lucrează ȋn sinergie cu vitamina C

Natura combină inteligent, în produsele alimentare, substanțele nutritive care lucrează împreună eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli oferă vitamina C, acidul alfa lipoic, vitaminele B și o întreagă gamă de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare asupra sănătății decât un nutrient individual care operează singur.

Combinarea suplimentelor într-un mod similar asigură co-factorii necesari pentru a stimula activitatea nutrienților specifici, cum ar fi vitamina C, pentru a maximiza efectele sale în organism. Toate suplimentele Altrient pot fi luate impreună!

Glutationul este un detoxifiant puternic și un antioxidant extrem de important pentru protecția celulelor. De asemenea, este fundamental pentru sistemele de detoxifiere ale ficatului. Acest nutrient puternic reciclează antioxidanții, cum ar fi vitamina C, optimizând activitatea sa în organism - ajutând la neutralizarea daunelor provocate de radicalii liberi celulelor noastre şi cauzate de toxine, stres și boli.

combo altrient c + altrient glutathione

 

Compozitie Altrient Glutathione - Lipozomal (30 pliculete):

 • Glutation Setria® (forma redusa) 450 mg
 • Fosfolipide (derivate din lecitină de soia) 1000 mg - din care fosfatidilcolina 500 mg

Excipienti:

apă deionizată, etanol (cu rol de conservant), hidroxid de potasiu (regulator de aciditate).

Nu conţine: Coloranţi sau arome sintetice, zahăr, amidon, organisme modificate genetic, derivaţi din carne şi lapte, grâu, gluten, drojdie.

Doză recomandată:

Adulti: Un pliculeţ odată sau de două ori pe zi.

 

Mod de administrare:

Tăiaţi sau rupeţi capătul crestat al pliculeţului şi stoarceţi conţinutul în 30-60 ml de apă sau băutura preferată rece şi consumaţi pe stomacul gol cu minim 15 minute înainte de masă.

Conţinutul pliculeţului nu se va dizolva în apă.

cum se pune altrient glutatione in pahar

*Observație: Conținutul plicului se stoarce în păhărelul umplut cu apă, nu în paharul gol peste care se toarnă apă deoarece gelul este foarte aderent și se lipește de pahar. 

Atentie!

A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doză recomandată zilnic.

 

 

 

Ce este tehnologia Lypo-Spheric™?

Suplimentele nutritive tradiţionale cum sunt capsulele, comprimatele, pulberile şi chiar şi o serie de nutrienţi din alimentaţia zilnică nu sunt absorbite eficient de organism. Parte din ele se pierde fără să ajungă la celule unde este nevoie.liposome

Sistemul de absorbţie Lypo-Spheric™ patentat de LivOn Labs maximizează absorbţia nutrienţilor prin utilizarea lipozomilor.

Lipozomii sunt micro-sfere umplute cu lichid alcătuite din fosfolipide esenţiale.

Această structură lipozomală nu doar protejează nutrienţii activi de-alungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor să livreze în totalitate nutrienţii către celulele organismului.

În doar câteva minute de la administrarea suplimentelor încapsulate Lypo-Spheric™ lipozomii încărcaţi cu nutrienţi intră în sistemul circulator sanguin intacţi şi eliberează nutrienţii direct celulelor.

Tehnologia de încapsulare Lypo-Spheric™ patentată de LivOn Labs oferă cel mai intalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor.

Diferenţa este în absorbţie ! Luaţi-vă vitaminele încapsulate cu tehnologia Lypo-Spheric™!

 

 

 

Unic Importator si Distribuitor pentru Romania SC MEDFUSION SRL 

Intrebari frecvente:

 

În ce momente ale zilei este cel mai bine de administrat produsele Altrient®?

Aceste produse nu trebuiesc luate într-un moment anume al zilei dar, totuși, noi recomadăm administrarea lor dimineața și/sau în prima parte a după-amiezii. Dacă se administrează în partea a doua a după-amiezii, efectul lor poate cauza prea multă energie ce vă poate afecta programul de somn. Vă recomandăm, de asemenea, să luați produsele pe stomacul gol, astfel încât să se asigure un aport maxim și rapid în fluxul sanguin.

 

Care este doza zilnică recomandată pentru produsele Altrient®?

Doza recomandată pentru fiecare produs Altrient® este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie inainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele Altrient® nu se recomandă pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stări de sănatate. Dacă aveți o anumită problemă de sănătate, vă recomandăm consultarea medicului de familie care are competența de a vă indica tratamentul medical specific problemei dvs.

 

Produsele  Altrient® se administrează  pe stomacul gol?

Recomandăm administrarea produsului pe stomacul gol pentru a fi preluat  mai rapid în fluxul sanguin. Chiar dacă se administrează în timpul mesei sau după mese, produsul se va absorbi în totalitate de către organism.

În cazul persoanelor predispuse la scăderi ale nivelului de zahar din sânge, se recomandă administrarea produsului Altrient®B chiar înainte de gustare sau înaintea meselor. Se recomandă evitarea substanțelor hipoglicemice, cum ar fi, de exemplu, cafeina.

 

Pot să iau produsele Altrient® în același timp?

Da, produsele Altrient®se pot administra în același timp.

 

Există suplimente sau medicamente care nu ar trebui adminstrate împreună cu produsele  Altrient®?

Produsele Altrient® conțin substanțe nutritive de mare potență care nu trebuie să interfereze cu alte suplimente alimentare obișnuite atunci când sunt administrate de către o persoană sănătoasă. Dacă luați alte suplimente alimentare, vă recomandăm să îl consultați mai întâi pe medicul dvs înainte de a adăuga suplimente Altrient® în regimul dvs.

Aceste produse, care conțin substanțe nutritive bine analizate în urma cercetarilor medicale, sunt administrate de către milioane de persoane din lumea întreaga lume; este posibil să produsele să interfereze cu anumite medicamente. De exemplu, vitamina C, sub orice formă, poate diminua efectul warfarinei. Recomandăm tuturor celor care iau aceste medicamente să își administreze vitamina C sau orice alt antioxidant numai sub îndrumarea medicului; astfel, prelungirea timpului de protrombină va fi posibilă.

Dacă vă aflați în timpul unui tratament medicamentos, vă recomandăm să vă consultați medicul dvs sau farmacistul înainte de a lua oricare dintre  suplimentele Altrient®. Vă recomandăm, de asemenea, să vă adresați medicului dvs înainte de a lua Altrient R-ALA dacă luați medicamente care scad glucoza sau dacă luați tratament pentru hipo sau hiper-tiroidă.

 

Lecitina din floarea soarelui este mai sigură decât lecitina din soia?

Majoritatea produselor fitochimice din soia se găsesc și în semințele de floarea soarelui care reprezintă sursa de lecitină din floarea-soarelui. Ca și boabele de soia, semințele de floarea-soarelui sunt cunoscute ca având inhibitori de protează, fitati (acid fitic), saponine, izoflavoni, oxalați și multe altele.

Nu am găsit nicio dovadă că lecitina de soia sau cea de floarea-soarelui ar fi  nesigure. Lecitina din floarea-soarelui  este o sursă minunată de fosfolipide; nu va conține aceleași cantități de substanțe fitochimice ca întreaga sămânță de floarea-soarelui. Același lucru este valabil și pentru lecitina din soia de bună calitate și pentru fosfolipidele purificate extrase din lecitina de soia – acestea  nu vor conține niciodată aceleași cantități de substanțe fitochimice pe care le conțin boabele brute de soia.

Dr. Katherine Phillips de la Institutul Politehnic și Universitatea de Stat din Virginia, a prezentat o compilație cuprinzătoare a gamei de substanțe  fitochimice găsite în semințele de floarea-soarelui în lucrarea sa din aprilie 2000, „Fitochimicele din florea sorelului (Helianthus annuus). Această lucrare se poate descărca pe de site-ul Asociației Naționale de Floarea Soarelui, http://www.sunflowernsa.com/seed/sunflower-kernels-in-bakery-foods/phytochemicals-in-sunflower-kernel/.

 

Produsele Altrient® conțin și proteină din soia?

În aceste produse folosim fosfolipide esențiale (EPL), care sunt fabricate din lecitină de soia nemodificată genetic. Practic, întreaga proteină de soia, (care îngrijorează persoanele alergice la această substanță), este eliminată din aceste fosfolipide în timpul procesului de extracție. Deși nu putem garanta că produsele noastre nu conțin urme de proteine din soia, efectuăm, în mod obișnuit, teste ADN pe fiecare produs în diferite laboratoare independente. Până în prezent, nici un laborator nu a detectat urme de proteine de soia în produsele noastre.

 

Ar trebui să consult medicul meu înainte de a lua produsele Altrient®?

Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe orice program de dietă, de exerciții sau de administrare de suplimente, cât și înainte de a lua orice medicament sau dacă bănuiți că aveți o problemă de sănătate.

De asemenea, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe un program de administare de suplimente care includ orice formă de vitamina C dacă aveți hemocromatoză, anemie hemolitică, deficiență de G6PD, dacă știți că aveți probleme cu rinichii sau dacă aveți insuficiență renală cât și dacă utilizați în prezent un anticoagulant de sânge cum ar fi warfarina.

 

Produsele Altrient® sunt recomandate pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează ?

Întrucât produsele Altrient® conțin substanțe nutritive vitale atât pentru sănătatea mamei cât și a copilului, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma suplimentele Altrient® în timpul sarcinii sau alăptării.

 

Produsele Altrient® sunt recomandate pentru copii ?

Produsele Altrient® sunt concepute pentru adulți. Adresați-vă medicului copilului dvs înainte de a-i administra copilului un produs Altrient®.

 

Produsele

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • Brand: LivOn Labs
 • Cod produs: LIIS0004
 • Disponibilitate: În Stoc
 • 580,00 Lei
 • Fără TVA: 532,11 Lei

Etichete: Suplimente, Altrient, Glutathione, (30, pliculete), , LivOn, Labs, Altrient Glutathione (30 pliculete), LivOn Labs