Advanced Multi-billion Dophilus (60 capsule), Solgar

Momentan indisponibil Advanced Multi-billion Dophilus (60 capsule), Solgar

Dophilus avansat cu miliarde de microorganisme/Advanced multi-billion dophilus 60 veg. caps.

Exista aproximativ 500 de specii de bacterii care traiesc in tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii "prietenoase", ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hranesc cu fibre si, in acest proces, genereaza diferiti acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controland astfel raspandirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea și anumite vitamine, ajutand la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importanta asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, in favoarea culturilor "prietenoase", ce se poate realiza printr-o dieta corespunzatoare (saraca in zaharuri) si suplimentare cu probiotice.

Produsele probiotice SOLGAR sunt de regulă combinatii ce includ Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium lactis. Aceste două culturi predomina in diferite zone ale tractului digestiv si sunt rezistente la diferite conditii, fiind importante pentru sanatatea si funcționarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt usor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite să mentinem nivelurile corespunzatoare de bacterii "prietenoase" si, in consecinta, un nivel ridicat al sanatatii.
Avansate de la Solgar asigura microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la mentinerea sanatatii florei intestinale.Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de varsta, Solgar dispune de o gama potrivita pentru toate varstele și scopurile.

Probioticele Solgar:

• Sunt 100% lipsite de lactoza

• Conțin polizaharide in capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului si pentru a alimenta in mod simultan probioticele in tractul intestinal.

• Au o compozitie exacta, indiferent de lot

• Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le creste stabilitatea

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) pana la doua (2) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei

Fiecare capsulă vegetală asigura:

Complex avansat Dophilus cu miliarde de microorganisme ce asigura:

L. acidophilus, LA-5 1.25 miliarde microorganisme

B. lactis, BB-12 1.25 miliarde microorganisme

L. paracasei, L. CASEI 431 1.25 miliarde microorganisme

L. rhamnosus GG, LGG 1.25 miliarde microorganisme

Ambalaj: 60 capsule vegetale

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Solgar
  • Cod produs: SOAR0003
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 191,15 Lei
  • Fără TVA: 175,36 Lei

Etichete: Advanced, Multi-billion, Dophilus, solgar