Ulei de masaj natural (100 ml), Aia Intimacy

Momentan indisponibil Ulei de masaj natural (100 ml), Aia Intimacy

Ulei de masaj natural (100 ml), Aia Intimacy

Intimitatea ia multe forme iar una dintre acestea e masajul. Masajul și uleiul merg mână în mână, precum brânza și vinul, soarele și marea, espresso și Martini. Masajul e ca o ușa deschisă nu doar spre atingerea fizică, cât și spre legătura emoțională care se construiește intre parteneri.

 

Dar ce trebuie să știți când alegeți un ulei pentru masaj?

Un ulei de masaj bun conține ingrediente sigure, are o formulă curată, nu conține parfum (iritant), parabeni sau sulfați, nu conține plastic și nu poluează. Un ulei de masaj bun hrănește pielea, se absoarbe rapid și nu lasă pete.

Acum că ne-am dat de gol, și ți-am spus pe ocolite că Uleiul de masaj natural de la Aia respectă foarte strict standardele de mai sus, trebuie să știi și ce conține.

Ingredientul principal al uleiului nostru de masaj este brassica campestris. Brassica este numele latin pentru plantele de varză și muștar. Nu sună prea sexy, nu? Ai fi surprins. Brassica campestris este o plantă frumoasă cu flori galbene, al cărei extract este cunoscut pentru efectul său de calmare al pielii și pentru bogăția sa în acizi grași omega-3 și omega-6. În plus, este inodor. Personal, ne place asta, pentru că - și gusturile diferă desigur - un parfum de căpșuni sau de gumă de mestecat vă scoate rapid din dispoziție.

De asemenea, folosim unt de shea, sau unt de butyrospernum Parkii (nimic ciudat nici aici). Acesta este un unt vegetal extras din arborele de shea care crește în savana africană.  

Al treilea și ultimul ingredient din uleiul nostru de masaj este acetatul de tocoferil. Acesta este o formă de vitamina E pe care o întâlnești adesea în cosmetice datorită efectului său antioxidant: previne degradarea uleiului de masaj atunci când intră în contact cu oxigenul.

 

Asta e tot! DOAR 3 INGREDIENTE, 100% naturale, fără parfum, fără silicon, fără sulfat și fără parabeni. Și ca bonus, produsele noastre sunt vegane, nu au fost testate pe animale și vin în ambalaj de sticla, 100% reciclabil.

Sper că acum iți e mai ușor să alegi uleiul de masaj potrivit….de la Aia.

 

Câteva sfaturi pentru un masaj reușit

Fie că intenționezi să detensionezi mușchii partenerului, să îl / o scapi de stres, de stres, să îi oferi un „final fericit”, un ulei de masaj bun este esențial atunci când vine vorba de intimidate. Nu doar face pielea mai suplă și mai netedă, facilitând “alunecarea” mâinilor (sau a altor parti ale corpului), dar te ajută să intri în atmosferă.

Despre tehnici de masaj s-au scris biblioteci întregi, nu deținem adevărul universal valabil, dar avem pentru tine câteva sfaturi pentru o seară reușită în doi.

1. Crează un cadru relaxat. Lumină slabă, muzică, temperatură ambientală mai crescută (cu condiția să se încadreze în politica de mediu), poate o lumânare. Orice ai avea nevoie tu sau partenerul tău pentru a vă relaxa.

2.  Înainte de a începe, încălzește niște ulei de masaj în mâini și întindeți-l peste partenerul tău prin mișcări lungi și glisante. Uleiul de masaj rece, direct din sticla, se poate simți neplăcut.

3.  Faceți cunoștință cu corpul celuilalt în timpul masajului. Întreabă-ți partenerul ce se simte bine și ce nu.

 

Ți-am fost de ajutor?

Împărtășește cu prietenii tăi noua descoperire de la Aia Intimacy: uleiul pentru masaj 100% natural.

 

 

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Aia Intimacy
  • Cod produs: AICY0004
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 98,00 Lei
  • Fără TVA: 82,35 Lei

Etichete: Ulei de masaj natural (100 ml), Aia Intimacy, ,