Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Tratament anti-cadere par Absolu Active (12 fiole), Laboratoarele Ducastel

Tratament anti-cadere par Absolu Active (12 fiole), Laboratoarele Ducastel

Fiolele tratament anti-cadere ABSOLU ACTIVE reprezinta cel mai inovativ produs lansat de Laboratoarele PHYTOSOLBA la ora actuala. Concentratele din cumulul de plante folosite in compozitia acestora preiau o functie globala de a stopa caderea parului si de a stimula cresterea acestuia, indiferent care este cauza caderii parului. Acest produs inovativ are ca obiectiv targetarea si remedierea celor 16 procese biologice ce intervin in procesul de cadere a parului.

Pentru a tinti direct cea mai mare cauza a caderii parului, expertii Laboratorului PHYTOSOLBA au identificat rolul cheie jucat de o proteina specifica. Cunoscuta sub denumirea de Wnt, aceasta patrunde in celulele stem ale folicului, declansand faze noi de crestere a parului. Combinand alti patru ingredienti activi, rezulta un tratament anticadere cu rezultate extraordinare dovedite stiintific.

Extractul din seminte de telina intensifica traseul de activitate a proteinei Wnt, grabind astfel regenerarea. Celulele stem din Globularia protejeaza foliculul si grabesc procesele de regenerare celulara. Extrasul din lalea fortifica parul, ancorand radacina si prevenind pierderile noi de fire. In final, planta Gura Lupului de Baikal extinde durata de viata celulara.

Rezultate demonstrate stiintific:

Rezultate vizibile privind reducerea caderii parului au fost inregistrare la 84 de subiecti supusi studiului, cu proces de continuitate si rezultate remarcante. Stimularea cresterii a depasit numarul de 5200 fire in aproape 3 luni.

Cele 16 OBIECTIVE ale Tratamantului Absolu Active:

1. Sustinerea actiunii proteinei Wnt, ce actioneaza ca un receptor si este crucial in initierea noilor cicluri de crestere - INOVATIE

2. Stimularea factorilor de crestere, secretati de preadipocite

3. Stimuleaza celulele stem

4. Protejeaza mitochondria ( responsabila de generarea energiei celulare)

5. Imbunatateste respirata celulara

6. Regenereaza ATP

7. Inhiba reductaza 5-alpha

8. Reabsoarbe foliculii micro-iritanti

9. Efect anti-rupere

10. Imbunatateste structura intercelulara si coeziunea

11. Antioxidant

12. Detoxifiant

13. Stimuleaza factorii responsabili de vascularizare

14. Protejeaza nucleul celular

15. Extinde durata de viata a celulelor

16. Sustine longevitatea celulara

Mod de utilizare:

Dupa utilizarea Samponului din gama Anticadere, piaptana parul pe carari si aplica produsul direct pe scalp cu ajutorul ustensilei din cutie, sectiune cu sectiune. NU CLATITI ! Usuca gentil si coafeaza dupa preferinta. Aplica de 3 ori pe saptamana timp de 3 luni. Repeta acest protocol de 2 ori pe an: de preferat primavara si toamna. Pentru a optimiza efectele acestui tratament expertii iti recomanda sa folosesti gama completa Secret Pro Anticadere.

Metode de precautie:

Daca intervine contactul cu ochii, clatiti din abundenta cu apa calda. In caz de ingerare, adresati-va de urgenta medicului.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • 502,00 Lei
  • Fără TVA: 421,85 Lei