Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Tetina Calma solitaire - tetina compatibila alaptare - Primadrogherie.ro - Coletul cu sănătate
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Tetina Calma solitaire - tetina compatibila alaptare

Momentan indisponibil Tetina Calma solitaire - tetina compatibila alaptare

BPA freePremiul kind+Jungend 2011

Calma face diferenţa! 
Bebeluşul se hrăneşte în ritmul său propriu, natural.

Bebeluşii alăptaţi se hrănesc calm şi respiră regulat, menţinând un nivel înalt de saturaţie în oxigen a sângelui.
Când bebeluşii primesc lapte matern cu tetina Calma, sunt de asemenea liniştiţi, respiră regulat, menţinând acelaşi nivel înalt de saturaţie în oxigen a sângelui.

În timpul alăptării, laptele nu curge automat.

Pentru a facilita curgerea laptelui, copilul trebuie să creeze vid. Laptele va curge atunci când vidul din gura sugarului este maxim.
În acest moment, limba copilului este în cel mai jos punct, iar memelonul este cel mai adânc tras în gură lui.

La fel se întâmplă şi cu Calma: sugarul trebuie să depună efort ca să creeze vid, pentru ca laptele să curgă şi trebuie să aplice acelaşi comportament de supt învăţat la sân.

De ce este Calma diferită?

  • Calma se potriveşte nevoilor bebeluşului ca un cameleon;
  • Bebeluşul se poate hrăni în ritmul său şi după puterea proprie;
  • Bebeluşul aplică comportamentul de hrănire învăţat la sân;
  • Bebeluşul poate face pauze şi poate respira în timpul mesei;
  • Există doar o singură dimensiune şi aceasta este potrivită pentru intreagă perioadă de alăptare.

Rezultat al multor ani de cercetare, Calma vine în ajutorul mamelor care alăptează, dar care din diferite motive nu pot fi permanent lângă bebeluşul lor şi vor să îi ofere în continuare laptele matern extras anterior.

Indiferent care este motivul separării, mama este liniştită siind că bebeluşul va fi hrănit cu laptele ei şi apoi acesta se va întoarce fără probleme la sân.

 

Calma- singura tetina compatibila cu alaptarea.

In timpul alaptarii cu Calma laptele nu curge automat. Sugarul trebuie sa depuna efort ca sa creeze vid, pentru ca laptele sa curga si trebuie sa aplice acelasi comportament de supt invatat la san.

Medela introduce o solutie revolutionara de hranire a bebelusului cu lapte matern: Calma.
Calma este tetina ideala pentru bebelusii hraniti la san dar care pentru o perioada au nevoie sa fie hraniti artificial, cu lapte matern.
Tetina are un mecanism al suptului similar cu cel al suptului la san, reducand la minim riscul invatarii cu suptul la biberon.
Bebelusul poate relua suptul la san fara nici o dificultate.

In 2011 a primit premiul pentru inovare la Targul international de alaptare Kind and Jugend.

Modul de asamblare si dezasamblare a tetinei si explicarea grafica a modului de functionare

Asamblare tetina Calma

Prezentare video a avantajelor folosirii tetinei Calma de la Medela

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Brand: Medela
  • Cod produs: MELA0011
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 88,54 Lei
  • Fără TVA: 74,40 Lei

Etichete: , Tetina, Calma, solitaire, tetina, compatibila, alaptare, Tetina Calma solitaire - tetina compatibila alaptare