Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/farma/primadrogherie.ro/public_html/system/library/spot.php on line 83Swing Maxi - Pompa dublu electrica pentru san bifazica + Calma - Primadrogherie.ro - Coletul cu sănătate
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Swing Maxi - Pompa dublu electrica pentru san bifazica + Calma

Momentan indisponibil Swing Maxi - Pompa dublu electrica pentru san bifazica + Calma

Este o pompa electrica pentru san bifazica *,adaptata pentru rutina zilnica a unei mame active.

Pompa premiata cu medalia de bronz la Mother and Baby Awards 2010/2011.

Calma- singura tetina compatibila cu alaptarea. In 2011 a primit premiul pentru inovare la Targul internatinal de alaptare Kind and Jugend.

 • Foarte eficientă
 • Confortabilă
 • Rapidă Noua pompă Medela electrică compacta Swing Maxi este perfectă pentru mamele care căută o soluţie salvatoare de timp.
 • Ideală pentru creşterea producţiei de lapte şi pentru uz zilnic.

Susţinerea producţiei de lapte: pomparea dublă poate ajuta la creşterea şi susţinerea producţiei de lapte.

- Eficienţă: Extragerea simultană în combinaţie cu tehnologia bifazică 2-Phase Expression asigură o economie maximă de timp.
- Confortabilă: diferite nivele de vacuum şi setări
- Uşor de utilizat: uşor de asamblat, utilizat şi curăţat
- Flexibilitate: uşoară şi compactă pentru pomparea acasă sau în deplasare, utilizare cu baterii sau conectată la priză.

Avantaje

 • Vrei să fi sigură că ai mereu suficient lapte pentru bebeluşul tău? Vrei să creşti şi să susţii producţia de lapte? Cu pompa electrică dublă Swing Maxi te bucuri de toate beneficiile pompării simultane.
 • Pomparea dublă va goli sânul mai bine, fapt ce duce la creşterea producţiei de lapte matern.
 • Comparativ cu pomparea simplă, vei obţine cu până la 18% mai mult lapte într-o sesiune de pompare. 
 • În plus, pomparea dublă asigură lapte cu un conţinut energetic mai mare. În final, te bucuri de o economie maximă de timp: pomparea dublă este de două ori mai rapidă ca pomparea simplă.


Ce face ca Swing Maxi să fie unică, comparativ cu alte pompe electrice pentru sân?
Swing Maxi este o pompă dublă electrică cu o valoare excelentă, ideală pentru utilizare zilnică şi regulată. Pomparea dublă îţi lasă timp liber pentru tine şi pentru bebeluşul tău.
Nivelele ajustabile individuale de vacuum şi funcţionarea silenţioasă garantează confort sporit. Swing Maxi este foarte compactă, uşor de curăţat şi de utilizat.
Împreună cu bustiera Medela Easy Expression, manevrarea este deosebit de uşoară şi aveţi mâinile libere pentru a putea face diverse lucruri simple în timpul pompării.
Funcţionare prietenoasă şi adaptabilă nevoilor mamei

Swing Maxi poate fi utilizată pentru pomparea simplă sau dublă fără a afecta performanţa. De asemenea puteţi alterna între faze şi să vă setaţi nivelul preferat de vacuum, prin apăsarea unui singur buton. Funcţionarea pe baterii şi nivelul redus de zgomot permit pompări discrete în deplasare. Alege cupa colectoare potrivită pentru tine.
Fiecare mamă are nevoie de o anumită mărime de cupă colectoare. Acest lucru este foarte important pentru o şedinţă de pompare fără durere şi pentru a goli complet sânul într-un timp scurt. De aceea Medela oferă 4 dimensiuni diferite de cupe colectoare Medela .

Componente BPA free, uşor de curăţat, pentru siguranţa bebeluşului tău
Toate componentele care intră în contact cu laptele matern sunt fără Bisfenol A (BPA free) şi sunt uşor de curăţat.
De asemenea, pot fi sterilizate atât în pungile Medela Quick Clean pentru sterilizare în cuptorul cu microunde sau în Sterilizatorul digital cu aburi - Medela B-well.

Garanţie 24 de luni pentru componentele electrice (unitate motor şi alimentator).

Pentru funcţionarea pe baterii, necesită 6 baterii tip AAA Micro 1.5 V. – Acestea nu sunt incluse.

*=tehnologia celor 2 faze naturale stimulare/extractie a laptelui matern testata clinic

Fabricata in ELVETIA.
MEDELA este alegerea nr 1 a spitalelor si a mamelor.
Pompa de san este de uz personal, imprumutarea de la o persoana la alta poate reprezenta un pericol pentru sanatate .

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
 • Brand: Medela
 • Cod produs: MELA0005
 • Disponibilitate: Momentan indisponibil
 • 956,58 Lei
 • Fără TVA: 803,85 Lei

Etichete: , Swing, Maxi, Pompa, dublu, electrica, pentru, san, bifazica, Calma, Swing Maxi - Pompa dublu electrica pentru san bifazica + Calma