Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Super-Absorbable CoQ10 50 mg cu d-Limonene (60 capsule ), LifeExtension

Super-Absorbable CoQ10 50 mg cu d-Limonene (60 capsule ), LifeExtension

CoQ10 (Coenzima Q10 - Ubiquinone) cu absorbtie ridicata, cu d-Limonena (60 capsule ), LifeExtension

  • Ubiquinona (ca Kaneka Q10®) - 50 mg
  • d-Limonen [din ulei de portocale presat la rece (coaja)] - 100 mg

CoQ10 pentru Productie de Energie Celulara cu Absorbtie Sporita

  • Sprijina functia mitocondriala utilizând coenzima Q10 (CoQ10)
  • d-Limonene micsoreaza particulele de coenzima Q10 (CoQ10), îmbunatatind astfel absorbtia
  • Foloseste coenzima Q10 pentru a proteja ADN-ul celulelor, lipidele si proteinele împotriva oxidarii
  • Are o rata de absorbtie mai mare decât suplimentele clasice cu coenzima Q10.

Detalii produs

Beneficii pentru sanatate:

CoQ10 superabsorbabil (Coenzima Q10 sau ubiquinona) cu d-Limonena este o formula de supliment CoQ10 foarte absorbabila si foarte accesibila. CoQ10 joaca un rol esential în sustinerea unei functii mitocondriale sanatoase [1-7], deoarece este necesar în organism ca grasimile si zaharurile sa fie transformate în energie pentru celule. Cu toate acestea, pe masura ce corpul îmbatrâneste, productia naturala de CoQ10 (coenzima Q10) scade [8]. Cu niveluri ample de CoQ10 în organism, mitocondriile pot functiona eficient în celulele din tot corpul.

De ce functioneaza:

Când suplimentul de CoQ10 este luat oral, doar o parte din acesta va fi absorbit în sânge. Cu toate acestea, dozele mai mari de CoQ10 pot oferi efecte mai bune decât dozele tipice. CoQ10 este un nutrient foarte scump, de aceea o optiune viabila de a lua doze mai mari este cresterea cantitatii de CoQ10 care poate fi absorbita în organism.

CoQ10 este un antioxidant puternic, care ajuta la protejarea ADN-ului mitocondriilor, lipidelor si proteinelor împotriva oxidarii. Mai mult, sustine si functia mitocondriilor [11], care sunt „sursa de putere” a celulelor. Face acest lucru contribuind la producerea de ATP a mitocondriilor, care este principala sursa de energie a organismului. Când corpul începe sa îmbatrâneasca, productia de CoQ10 scade, ceea ce, pe de alta parte, poate duce la o productie mai mica de ATP. Vestea buna este ca aceasta se poate suplimenta cu usurinta.

CoQ10 cu absorbtie ridicata (ubiquinona) cu d-Limonena contine CoQ10 în forma sa ubichinona, într-un format foarte intensificat. Absorbtia de coenzima Q10 este facilitata de d-Limonen, care este un compus natural gasit în uleiul de portocale. D-Limonen ajuta la absorbtia CoQ10 prin descompunerea particulelor de CoQ10, reducând dimensiunea acestora, crescând astfel capacitatea de absorbtie a CoQ10 în organism [12-17].

Stiinta din spatele produsului:

CoQ10 (coenzima Q10) este o componenta vitala a corpului uman deoarece ajuta la transformarea alimentelor în ATP, principala sursa de energie a organismului. Atunci când nivelurile de CoQ10 sunt optimizate în organism, si celulele pot functiona la capacitate optima. Cercetarile indica faptul ca suplimentarea CoQ10 este o modalitate foarte eficienta de a sprijini diferite organe din corp, inclusiv ochii, rinichii si creierul [18-21].

CoQ10 se prezinta în doua forme: ubichinona si ubichinol. Majoritatea ubichinonei se transforma în forma sa activa (ubichinol) atunci când intra în organism. CoQ10 este esentiala în trannsformarea alimentelor în moleculele de energie ATP, care este principalul tip de energie utilizata în celule.

Deficitul de CoQ10 afecteaza negativ mitocondriile celulare („sursa de putere” a celulelor). Acest lucru se datoreaza faptului ca CoQ10 joaca un rol esential în transportul electronilor din moleculele alimentare în moleculele ATP, ceea ce creeaza energie pentru celule [23, 24] Mai mult, deficitul de CoQ10 a fost corelat cu o serie de probleme legate de vârsta [23, 24].

Mai mult, s-a dovedit ca suplimentarea CoQ10 este eficienta în cresterea nivelului coenzimei Q10 în sângesi în sustinerea functiei unei game diverse de organe cu consum ridicat de energie, cum ar fi inima, creierul si rinichii.

Administrare

1 capsula asigura

  • Ubiquinona (ca Kaneka Q10®) - 50 mg
  • d-Limonen [din ulei de portocale presat la rece (coaja)] - 100 mg

Alte ingrediente: oleat de etil, gelatina, polisorbat 80, glicerina, apa purificata, colorant din roscove, d-alfa tocoferol, extract de rozmarin.

Nemodificate genetic

Kaneka Q10® este o marca înregistrata a Kaneka Corporation.

Utilizarea zilnica recomandata este o (1) capsula gelatinoasa cu mâncare, sau la recomandarea medicului.

Atentionari

A NU SE LASA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

NU DEPASITI DOZA RECOMANDATA.

Nu cumparati daca sigiliul exterior este rupt sau deteriorat.

Daca urmati un tratament pentru o afectiune medicala sau daca sunteti însarcinata sau alaptati, va rugam sa consultati mai întâi medicul dumneavoastra.

Un supliment alimentar nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra bine închis într-un loc racoros si uscat.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • 137,78 Lei
  • Fără TVA: 126,40 Lei