Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Storcator pentru fructe, legume si frunze Wellra TGJ50S rosu

Momentan indisponibil Storcator pentru fructe, legume si frunze Wellra TGJ50S rosu
Tehnologie coreeană pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Wellra TGJ50S este un aparat hibrid care combină avantajele oferite de storcătoarele orizontale cu un singur ax melcat cu eficiența deosebită a storcătoarelor care folosesc tehnologia de stoarcere cu axe canelate.

Astfel, Wellra a reușit să reducă dimensiunea aparatelor și vă oferă acum aceeași putere de stoarcere într-un format ergonomic și estetic.

Datorită puterii de stoarcere mari și a randamentului superior aparatelor cu ax melcat vertical, acest tip de storcător este recomandat celor care storc sucuri din frunze și rădăcioanse dure, celor care întreprind cure de detoxifiere dar și celor care vor să se bucure de gustul plăcut și beneficiile sucurilor din fructe.

Tehnologia de stoarcere cu două axe canelate era întâlnită, până acum doar în cazul aparatelor foarte scumpe dar inovațiile aduse de Wellra permit scăderea costurilor de producție și adaptarea tehnologiei într-o formă mai prietenoasă, mai estetică și mai ergonomică.

Wellra TGJ100S oferă utilizatorului posibilitatea de a obține suc, smoothie sau a măcina/mixa ingredientele, în măsura în care, în pachetul apartului sunt incluse 3 site cu funcții diferite și multe alte accessorii care vor completa experiența dumneavoastră de utilizator.

Garanția extinsă și certitudinea că produsul este fabricat în Coreea de Sud utilizând cele mai înalte standarde de calitate propulsează storcătorul de fructe Wellra în topul aparatelor cu un raport foarte bun preț/performanțe.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Wellra
  • Cod produs: PROF0358
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 1.699,00 Lei
  • Fără TVA: 1.427,73 Lei