Dragi cumpărători,

Datorită numărului foarte mare de comenzi din această perioadă timpul de onorare al anumitor comenzi poate dura până la 5-7 zile.

Vă asigurăm că depunem eforturi pentru onorarea tuturor comenzilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Storcator Hurom HG-FBE11 Ciocolata

Momentan indisponibil Storcator Hurom HG-FBE11 Ciocolata

campania primadrogherie.ro wwf

FINISAJE NOBILE, ACELAȘI DESIGN PREMIAT, CEL MAI NOU MECANISM DE STOARCERE HUROM!

Noul ax melcat beneficiază de două părți tăietoare pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară (72 RPM) iar stoarcerea mai eficientă datorită faptului că ingredientele sunt tăiate în bucăți mai mici. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat. Este fabricat din ULTEM, același material ultra-rezistent care și-a dovedit fiabilitatea și în cazul generațiilor anterioare de storcătoare HUROM.

Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil.

Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut) – Continuând tradiția modelelor din familia HG, noul model HG EVOLUTION stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.

Ambele site din ULTEM – HG EVOLUTION include în pachet două site din ULTEM (atât sita grosieră cât și sita fină sunt din acest material ultra-rezistent), puteți stoarce cu oricare dintre site chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele.

Clapetă pentru controlul evacuării resturilor – Noutate absolută, disponibilă doar în cazul modelelor de generația a doua cum sunt HH Elite și HG EVOLUTION. Această clapetă conferă storcătorului și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc.

Suport pentru păstrarea și uscarea pieselor storcătorului Hurom HG EVOLUTION. Piesele se stochează după cum indică poza de mai jos.

 

Specificații tehnice:

Tensiune de alimentare: 230-240 V

Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W

Rotații pe minut: 42 rpm

Dimensiunea bolului: 500 ml

Lungimea cablului: 1,4 m

Motor: cu inducție, monofazat

Greutate: 5,4 kg

Pachetul contine:
Baza aparatului
Gura de alimentare
Ax melcat dublu
Perii rotative
Bol de mixare
Suport
perie curatate 1
Perie curatare 2
Sita fina
Sita grosiera
Bol pentru suc
Bol pentru resturi
Presor
Carti retete sucuri si paste
Manual de utilizare

Dimensiuni:

  • Lungime: 224 mm

  • Lățime: 160 mm

  • Înălțime: 418 mm

Durată recomandată de funcționare: continuu, maxim 30 de minute

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrare prin Curier Rapid 14,90 Lei
Posta Romana 9,90 Lei
Gratuit comenzi peste 200 Lei 
  • Afişări:: 193
  • Brand: Hurom
  • Cod produs: HUOM0014
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 1.999,00 Lei
  • Fără TVA: 1.679,83 Lei

Etichete: Aparatura, Storcator, Hurom, HG-FBE11, Ciocolata, Storcator Hurom HG-FBE11 Ciocolata