Storcator cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HH-WBE06 alb

Momentan indisponibil Storcator cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HH-WBE06 alb
Storcătorul Hurom HH este acel aparat de poveste pe care ți l-ai dori în bucătăria ta.

Este suficient de robust pentru a îl lăsa moștenire nepoților și suficient de avansat tehnologic pentru ca nepoților să li se pară modern.

Este, de asemenea, aparatul cu cel mai bun raport de service din portofoliul nostru, însemnând că de-a lungul timpului acest model s-a dovedit a fi cel mai fiabil storcător pe care noi l-am importat.

Este un aparat lent, stoarce la 72 de rotații pe minut, designul său plăcut ochiului și avansat din punct de vedere tehnologic a câștigat premiul RED DOT DESIGN AWARD.

Bolul de 500 ml reprezintă o alternativă convenabilă, capacitatea sa fiind suficientă pentru a amesteca două porții (250 ml) de suc.

Este un aparat eficient iar construcția ingenioasă îl face foarte stabil și silențios, nivelul vibrațiilor și al zgomotelor produse în timpul stoarcerii este minim.

Dopul de blocare al gurii de evacuare a sucului vă permite să amestecați sucul în interiorul aparatului iar sistemul facil de auto-curățare vă oferă siguranța faptului că aromele, texturile și culorile nu se vor amesteca procesând ingrediente diferite.

Toate piesele care intră în contact cu sucul dumneavoastră sunt fabricate din materiale de calitate excepțională care nu conțin BPA sau alte substanțe cunoscute sau bănuite că ar dăuna sănătății.

Garanția extinsă este dovada faptului că aparatul a fost proiectat să reziste și să performeze în orice condiții, asigurându-vă de faptul că veți obține mereu același rezultate surprinzătoare, indiferent că procesați mere, portocale, rodie, iarbă de grâu sau fructe de pădure.

Sita grosieră inclusă în pachet poate fi utilizată pentru a obține delicioase piureuri din fructe sau suc de roșii cum nu ați mai băut vreodată.

Este ușor de montat/demontat, având doar 4 piese care trebuie asamblate, acestea nu sunt contondente sau dificil de plasat la locul lor iar calitatea materialelor din care sunt fabricate acestea denotă proiectare ingenioasă și atenție la detalii.

Dincolo de sucurile de fructe, legume și/sau frunze pe care le puteți stoarce cu acest aparat, se poate obține lapte din migdale, soia, nuci, caju, fără nici un efort.

Achiziția unui storcător Hurom HH storcător vertical robust cu presare la rece înseamnă începutul unei vieți mai sănătoase și mai lungi!

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare
Livrare prin Curier Rapid 14,90 Lei
Posta Romana 9,90 Lei
Gratuit comenzi peste 200 Lei 
  • Afişări:: 356
  • Brand: Hurom
  • Cod produs: PROF0156
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 1.199,00 Lei
  • Fără TVA: 1.007,56 Lei

Etichete: Aparatura, Storcator, fructe, Hurom, alb, Storcator de fructe Hurom HH alb