Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Set pentru ingrijirea protezei dentare, Curaprox

Momentan indisponibil Set pentru ingrijirea protezei dentare, Curaprox

Set pentru ingrijirea protezei dentare Curaprox BDC 190

Sistemul inovativ de curatare a protezei dentare Curaprox BDC 190 de la Curaden combina atat ingrijirea gingiei cat si a protezei.

Protezele obstructioneaza stimularea naturala a tesutului gingival si mecanismul de autocuratare al gingiilor. Acest lucru poate duce nu numai la o pierdere mai mare a osului, ci si la o secretie redusa de saliva. Setul pentru ingrijirea protezei dentare Curaprox BDC 190 vine in ajutorul pacientilor: acizii extrasi din fructe dizolva placa bacteriana, fara a face rau rasinei acrilice a protezei.

Beneficiile setului de ingrijite a protezei dentare:

 • Eliminarea placii bacteriene si a petelor este mult mai usor de efectuat dupa inmuierea protezei in acidul citric continut in BDC 100 si in BDC 105.

 • Uleiul de eucalipt formeaza un microfilm pe proteza dumneavoastra, lasand un gust proaspat si o buna etansare a suprafetei protezei.

 • Sarea de mare stabilizeaza si amplifica efectul acidului citric.

 • Avand forma literei grecesti omega si fiind spiralata, cu un maner ergonomic ce ofera aderenta si o buna manipulare, periuta BDC 150 curata zonele greu accesibile de pe suprafetele interne ale protezei.

 • Perii unei periute obisnuite nu pot curata complet petele critice de pe suprafetele interne ale protezei dumneavoastra, in special atunci cand o parte a crestei alveolare este adancita. Pentru indepartarea mecanica a placii, peria speciala pentru proteza BDC 150 este la fel de importanta ca si agentul de curatare.

Pentru confortul si sanatatea dumneavoastra, masajul zilnic al gingiilor in scopul cresterii circulatiei sangelui, este la fel de important ca un sistem complet curatare a protezei. Curatati si masati mucoasa de pe bolta palatina si de pe creasta alveolara cu atentie, utilizand periuta de dinti Curaprox CS 5460 Ultra Soft. Capatul acesteia este foarte moale, prevenind contactul dureros cu gingiile sensibile. Periuta CS Ultra Soft este folosita si pentru curatarea dintilor ramasi in cazul protezelor partiale.

Setul pentru ingrijirea protezei Curaprox BDC 190 de la Curaden, ambalat intr-o gentuta transparenta, contine:

 • gel de curatare a protezei BDC 100 pentru uz zilnic – 60 de ml;

 • solutie concentrata de curatat BDC 105 pentru uz saptamanal – 100 de ml;

 • cutie pentru curatarea si pastrarea protezelor, prevazuta cu scurgator BDC110;

 • periuta speciala pentru proteze BDC 150;

 • periuta de dinti CS 5460 ultra soft.

Ingrijirea zilnica a protezei Proteza Suprafeţe exterioare Aplicaţi 2-3 picături de BDC 100 zi cu zi şi curatati fiecare parte a suprafeţei BDC cu peria speciala. Ţineţi-vă proteza cu atenţie în mâinile dumneavoastră. Dacă curăţati pe lavoar, acesta se umple cu apă pentru a preveni ruperea protezei în cazul în care proteza aluneca din maini. Dintii protezei Aplicaţi 2-3 picături de BDC 100 zi cu zi si curatati suprafetele (inclusiv zonele interdentare) cu atenţie cu peria BDC. Suprafeţele interioare Aplicaţi 2-3 picături şi cu partea în formă de omega - spirală curatati cea mai mare parte importantă a protezei. depozitele nedorite sunt aici motiv pentru inflamaţie. Clătiţi proteza dvs. după curăţare. Gingiile Masaj şi curăţaţi gingiile tale de zi cu zi cu CS 5460 ultra moale - în special suprafeţele care sunt acoperite de proteza dumneavoastra. Rotiţi peria pentru un efect de masaj superior. Zilnic Curăţati proteza cel puţin o dată cu CURAPROX BDC 100 zi cu zi şi se clăteşte cu atenţie după aceea. Săptămânal Pentru curatarea saptamanala a protezei. Umpleţi BDC caseta cu BDC 105 curatare săptămânala până la nivelul grilei. Puneti proteza în caseta şi completaţi-l cu apa calda. Fiti siguri că proteza este complet scufundată pentru următoarele 6 ore. Pentru acumularile deosebit de dificile puteţi utiliza o concentraţie mai mare de 105 BDC - săptămânal şi / sau dispozitiv de curăţare cu ultrasunete, cum ar fi BDC 200. Anual Verificaţi funcţionalitatea, confort şi retentionarea protezei cu un medic stomatolog. O proteza ar trebui să fie ajustata la fiecare 3-5 ani pentru a preveni deteriorarea.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • Brand: Curaprox
 • Cod produs: CUOX0012
 • Disponibilitate: Momentan indisponibil
 • 169,65 Lei
 • Fără TVA: 142,56 Lei