Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Sampon vegetal de netezire (200 ml), Laboratoarele Ducastel

Sampon vegetal de netezire (200 ml), Laboratoarele Ducastel

Acest șampon este perfect pentru imblanzirea părului indisciplinat. Datorită combinației sale de ingrediente active, protejează părul și previne ruperea acestuia, făcandu-l mult mai ușor de descurcat, uscat și stilizat.

Folosind acest șampon, poți obține un păr netezit și imblanzit, care nu se electrizează, după o simplă folosire a uscătorului de păr.

Astfel, părul rebel, care se electrizează, va fi hidratat și imblanzit cu success pană la următoarea spălare, păstrandu-și in interior umiditatea necesară și, la exterior, o strălucire naturală.

MOD DE FOLOSIREAplică pe părul ud și masează cu blandețe. Apoi, clătește și aplică o a doua cantitate de șampon și las-o să acționeze timp de 2-4 minute. Apoi clătește cu apă din abundență.

Pentru a ajuta la redobandirea echilibrului scalpului, aplică cateva picături de Secret Professionel pe zone localizate ale scalpului, făcand cărări in păr pe măsură ce aplici produsul. Iți garantăm o senzație de comfort și relaxare.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • 120,00 Lei
  • Fără TVA: 100,84 Lei