Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Promo Ginkgo biloba (60 comprimate) 1+1 Gratuit, Dacia Plant

Momentan indisponibil Promo Ginkgo biloba (60 comprimate) 1+1 Gratuit, Dacia Plant

Ginkgo biloba (60 comprimate), Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulaţiei cerebrale şi eficientizarea randamentului intelectual.

CREIERUL ŞI FUNCŢIILE SALE:
Creierul este principalul coordonator şi centru de comandă al organismului, fiind alcătuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrală integrează funcţiile cognitive, prin intermediul cărora omul cunoaşte realitatea, acestea incluzând: atenţia, memoria, gândirea şi învăţarea. Informaţiile care trebuiesc memorate produc la nivelul neuronilor modificarea potenţialului electric de membrană, fiind reţinute temporar sub formă de activitate electrică; în funcţie de intensitate informaţia putând fi ''impregnată'' pe o durată mai lungă sau mai scurtă de timp.
Produsul conţine un amestec de plante cu acţiune stimulentă a circulaţiei cerebrale şi stimulentă mentală care corectează simptomele ce apar în cursul procesului de îmbătrânire fiziologică şi/sau patologică (lipsa de atenţie, slăbirea memoriei, a concentrării mentale, scăderea ratei circulaţiei cerebrale), fiind de asemenea recomandat şi în afecţiuni vasculare şi tulburări neurosenzitive care pot apare la orice vârstă.

Contribuie la:
- normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice
- funcţionarea normală a sistemului nervos, prin:
- normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical,
- normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular)
- armonizarea stării psiho-emoţionale,
- funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare
- eficientizarea randamentului intelectual
- reducerea stării de oboseală psihică şi mentală
- funcţionarea normală a auzului
- menţinerea echilibrului în condiţii optime.

Contraindicatii:
Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Administrare:

Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
Copii între 10 şi 14 ani: câte 1/2 cpr. de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
Administrarea se realizează pe o perioadă de 2 luni, după care se face o lună de zile pauză, iar apoi cura se poate relua.
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat:
celuloză microcristalină; angelica (Angelica archangelica) - rădăcini (100 mg); ginkgo biloba (Ginkgo biloba) - frunze (100 mg); busuioc (Ocimum basilicum) - părţi aeriene (50 mg); mentă (Mentha piperita) - frunze (50 mg); roiniţă (Melissa officinalis) - părți aeriene (50 mg), dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • Brand: Dacia Plant
  • Cod produs: DANT1017
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 27,23 Lei
  • Fără TVA: 24,98 Lei

Etichete: Suplimente, Promo, Ginkgo, biloba, (60, comprimate), 1+1, Gratuit, , Dacia, Plant, Promo Ginkgo biloba (60 comprimate) 1+1 Gratuit, Dacia Plant