Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Prebiotics XOS+GOS (90 tablete), Jarrow Formulas

Prebiotics XOS+GOS (90 tablete), Jarrow Formulas

Avantaje

º contine fibre solubile sub forma de XOS Complex (PreticX™), furnizand 326mg xilooligozaharide/1 tableta si α-galactooligozaharide (α-GOS), 333mg/1 tableta
º actioneaza sinergic cu bacteriile benefice (actiune sinbiotica)
º are certificat GRAS (produs general recunoscut ca fiind sigur pentru utilizare ca ingredient in suplimentele alimentare)
º sub forma de tablete masticabile, vegetale, ce sunt usor de administrat si pot fi utilizate si in dietele vegetariene/vegane

Efecte si beneficii 

XOS si α-GOS sunt oligozaharide ce au catena scurta, rezistente la procesul de digestie in tractul gastrointestinal superior, cu rol in sustinerea dezvoltarii selective a celulelor benefice din microbiota intestinala.

 • mentinerea structurii si a functiilor sistemului digestiv:
 • fibrele dietetice solubile sunt sursa de energie pentru celulele colonului si pentru bacteriile benefice
 • limiteaza dezvoltarea diversilor factori perturbatori de la nivelul tractului digestiv si trecerea acestora in circuitul sangvin; favorizeaza reducerea pH-ului intestinal si sustine formarea, prin fermentatie, a compusilor cu actiune inhibitoare asupra factorilor perturbatori (ex. acid acetic, propionic, butiric, lactic)
 • mentine tranzitul intestinal normal
 • sustine absorbtia nutrientilor
 • mentinerea echilibrului imunitar:
 • sustine dezvoltarea tesutului limfoid asociat intestinului (GALT) care stocheaza celule imunitare
 • echilibreaza manifestarile asociate proceselor alergice si intolerantelor alimentare
 • sustinerea echilibrului florei intestinale, ce poate fi influentat de diversi factori (ex. dieta, stres, calatorii etc.)

Compozitie

Xos complex(PreticX™)(furnizand 930mg xilooligozaharide)(fibre solubile)1400 mg

Α-gos(α-galactooligozaharide)(fibre solubile)1000 mg

Mod de administrare

Adulti si copii de peste 5 ani: cate 3 tablete masticabile de 1-2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Atentie

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre copiii sub 5 ani.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • 183,53 Lei
 • Fără TVA: 168,37 Lei