Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Pachet - Telom-R (120 capsule) + Telom-R Sirop pentru adulti (150 ml), DVR Pharm

Momentan indisponibil Pachet - Telom-R (120 capsule) + Telom-R Sirop pentru adulti (150 ml), DVR Pharm

PROMOȚIE! La achiziția unui flacon TELOM-R cu 120 capsule, se oferă GRATUIT un sirop TELOM-R pentru adulți.

TELOM-R 120 capsule

Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că exista o legătură intre micșorarea lungimii telomerilor și procesul imbătranirii și al apariției bolilor. Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomerază (o enzimă care impiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu inaintarea in varstă. Apoi, au mai observat că, in lume, există cateva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.

Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescand exponențial imunitatea, regenerand și intinerind organismul.
- Astragalus (Astragalus membranaceus)- un bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) . Extractul de Astragalus, cu raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decat simpla plantă!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămanilor și al căilor respiratorii, precum și al glandelor endocrine. Nu in ultimul rand, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți.
- Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)- este o algă unicelulară extrem de bogată in clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor. Dacă Astragalus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reintinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale.
- Lăptișorul de matcă- potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, in plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului. El asigură o refacere rapidă in urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și imbunătățește funcțiile creierului, prevenind și avand un efect adjuvant important in maladia Parkinson și Alzheimer, scleroză multiplă, demență vasculară etc.
- Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis) - un puternic remediu anti-cancer, făcand un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Sfera de acțiune a acestui tandem este impresionantă: cancer pulmonar, cancer la san și ovarian, cancer de colon și de rect, cancer de prostată etc.

Compoziție: Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, standardizat, cu min 50% polizaharide: 200mg; capsulă de gelatină tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 30mg; Lăptișor-de-matcă liofilizat: 30mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 25mg*; Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordiceptic: 20mg; Alga - calcaroasă (Lithothamnium calcareum): 20mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), rizom, pulbere: 10mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere:10mg; Gheara-maței (Uncaria tomentosa), scoarță, pulbere: 5mg.* Doza maximă recomandată aduce 10mg Zinc: 100% VNR (VNR = Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Mod de administrare: Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Acțiuni fiziologice:

Astragalus:

 • contribuie la menţinerea sănătăţii imunitare
 • susţine apărarea naturală a organismului
 • contribuie la apărarea organismului impotriva agentilor externi
 • creşte rezistenţa organismului in caz de condiţii ambientale neprielnice
 • este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă
 • susţine rezistenţa fizică şi mentală a organismului
 • are un rol antioxidant protejand celulele şi ţesuturile de deteriorările oxidative;
 • susţine sănătatea vaselor de sange
 • contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale normale
 • ajuta la mentinerea fluiditatii fiziologice a sangelui
 • poate proteja funcţia cardiacă
 • contribuie la starea de bine fizică
 • ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
 • contribuie la rezistenţa in cursul ciclului premenstrual
 • contribuie la atenuarea manifestaţiilor neplăcute asociate menopauzei
 • reintinerirea naturală a pielii şi ajută la menţinerea supleţii şi elasticităţii acesteia
 • este util pentru protejarea pielii de distrugerea oxidativă indusă de radiaţiile UV
 • antiperspirant util
 • stimulează motilitatea spermei

Zincul contribuie la:

 • metabolismul acido-bazic, normal
 • metabolismul normal al carbohidratilor, macronutrientilor şi vitaminei A
 • sinteza normală de ADN şi a proteinelor,
 • menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale
 • menţinerea sănătăţii sistemului osos
 • la funcţionarea normală a sistemului imunitar
 • la procesul de diviziune celulară
 • la menţinerea sănătăţii părului şi a unghiilor

Efecte ale extractelor din compoziţie:

 • susţin capacitatea de apărare a organismului in faţa microorganismelor ce afectează aparatul respirator, urinar, digestiv.
 • contribuie la activarea imunităţii in sensul depistării celulelor din organism ce au suferit mutaţii şi eliminării lor.
 • susţin anumite sisteme (endocrin, imunitar, cardiac) sau organe (ficat, rinichi) in timpul administrării de chemoterapice.
 • contribuie la refacerea şi menţinerea structurii hepatice normale.
 • prin susţinerea imunităţii, ajută organismul in blocarea replicării şi a proceselor trofice ale viruşilor patogeni de tip hepatic, herpetic, etc.
 • infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC.
 • contribuie la modularea reacţiei imune, cu beneficii in cazul afectărilor bronşice sau la nivelul căilor respiratorii superioare de tip alergic.
 • contribuie la menţinerea funcţiilor normale ale organismului in cazul interacţiunilor, accidentale sau voite, cu diferite tipuri de radiaţii.
 • susţin buna funcţionare şi structura normală a articulaţiilor, indeosebi a ţesuturilor elastice susceptibile la procese degenerative, auto-imune etc.
 • imbunătăţesc procesele trofice la nivelul pielii, contribuie la elasticitate şi la o hidratare normală, specifică varstei tinere.
 • contribuie la modularea reacţiei de apărare a organismului in procesele auto-imune ce afectează derma, epiderma, ţesutul conjunctiv din organele interne.

TELOM-R ȘI IMUNITATEA - Atunci cand le sunt activate telomerazele (enzimele care acționează la nivelul telomerilor), celulele sistemului imunitar devin foarte rezistente, active și eficiente in lupta cu diverșii agresori ai organismului. La nivel practic, aceasta inseamnă că bolile infecțioase și tumorale vor fi prevenite, dar și tratate cu o eficiență incredibilă, cu ajutorul TELOM-R. Așadar, fie că vrem să ne protejăm de epidemiile de gripă, că vrem să prevenim sau să tratăm o infecție urinară, digestivă, respiratorie etc., produsul TELOM-R este cea mai bună soluție.

TELOM-R ȘI TINEREȚEA PIELII - Poate că cele mai spectaculoase efecte le are acest stimulator de telomeraze la nivelul pielii. Acțiunea sa reintineritoare, pornind de la nivel celular, face pielea mai elastică, mai fermă, ii redă strălucirea și sănătatea.

Precauții: Poate interacționa cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se intrerupe administrarea produsului inaintea intervențiilor chirurgicale (crește riscul sangerării).

Contraindicații: Nu se cunosc.

Prezentare: Flacon cu 120 capsule. 60g

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.
Notificare nr. AA 8937/28.10.2015.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, in funcție de persoana, de starea de sănătate, de stilul de viața al fiecăruia. Informaţiile furnizate pe site-ul dvrpharm.ro au caracter informativ şi nu substituie sfaturile cadrelor medicale. A se citi cu atenție informațiile de pe ambalaj.

TELOM-R Sirop pentru Adulti

Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că exista o legătură intre micșorarea lungimii telomerilor și procesul imbătranirii și al apariției bolilor. Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomerază (o enzimă care impiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu inaintarea in varstă. Apoi, au mai observat că, in lume, există cateva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.

Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescand exponențial imunitatea, regenerand și intinerind organismul.

Ingrediente: Miere: 20%; Zahăr: 20%; extract apos 1:20 din: Lichen -de-piatră (Cetraria islandica), thal: 9%; Iarbă-mare (Inula helenium), rădăcină: 9%; Ridiche-neagră (Raphanus sativus niger), rădăcină: 8%; Eucalipt (Eucalyptus globulus), frunze: 8%; Urzică (Urtica dioica), rădăcină: 8%; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină: 7%; Portocal-dulce (Citrus sinensis), coajă: 7%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, uscat: 2%; Grindelia (Grindelia robusta), extract apos 4:1, uscat: 1%; agent de ingroșare: guma Acacia; conservanți: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu; Mentă (Menta piperita), ulei esențial: 0,1%; Pin-siberian (Abies sibirica), ulei esențial: 0,1%.

Acțiuni fiziologice: Contribuie la menținerea funcționalității și integrității normale a epiteliilor căilor respiratorii medii și superioare și la funcționarea normală a sistemului imunitar; susține sinteza ADN-ului, procesele de diviziune celulară normală din organism și funcționarea normală a centrilor nervoși care controlează activitatea la nivelul căilor respiratorii.

Mod de utilizare: Cate 1 linguriță (5 ml.), de 2-4 ori pe zi. A se agita inainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in maximum 30 zile.

Precauții și contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului, diabet.

Prezentare: Recipient brun de 150 ml.

A se păstra bine inchis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să inlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la indemana și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, inainte de: vezi data inscrisă pe ambalaj. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
 • Brand: DVR Pharm
 • Cod produs: DVRP0020
 • Disponibilitate: Momentan indisponibil
 • 125,00 Lei
 • Fără TVA: 114,68 Lei