Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Orgono Sport Recovery (1000ml), Silicium Espana Laboratorios

Momentan indisponibil Orgono Sport Recovery (1000ml), Silicium Espana Laboratorios

Orgono Sport Recovery (1000ml) este un produs recomandat sportivilor cu probleme articulare, tendonită și/sau leziuni. Ingredientele sale active sunt siliciul organic, care este de două ori mai concentrat decât G5 Orgono Living Silica și Glicina, care contribuie la protejarea și regenerarea articulațiilor, asa cum reiese din lucrările recente ale oamenilor de știință internaționali.

Aminoacidul glicina este un aminoacid bazic în organismul nostru, care se re loc în cantități naturale, dar mici, ceea ce duce la denumirea defectuoasă “aminoacid neesențial” datorită faptului că este produsă în mod natural și nu necesită consumul oral, iar importanța acestuia nu este cunoscută pe scară largă. Conform cercetărilor pionierate ale biochimistului universitar de conducere, Dr. Enrqiue Melendez, organismul este întotdeauna deficient în acest aminoacid.

Aminoacidul glicina asistă în procesul de creare a colagenului, care îmbunătățește și previne problemele articulațiilor. Aminoacidul glicina ajută, de asemenea, la restabilirea pierderii musculare (catabolism) și, în același timp, previne contracțiile și problemele musculare. Aminoacidul glicina este de asemenea esențial pentru sintetizarea naturală a creatinei, care ajută la creșterea rezistenței și recuperării musculare; producerea ATP și stocarea directă a energiei în mușchi.

În lumea sporturilor, tendoanele și articulațiile sunt supuse unor solicitari foarte agresive și traumatice, siliciul organic cu aminoacizi GLY ajută la protejarea și restabilirea articulațiilor. Combinația funcționează pentru lubrifierea și regenerarea cartilajului stresat/lezat. În același timp, suplimentul de recuperare pentru sportiv Orgono are un rol foarte important pentru oxigenarea sângelui.

Ingrediente: Apă purificată, aminoacizi GLY, acid silicic, planta de coada-calului (Equisetum arvense L.), rozmarin (ca si conservant), sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

Mod de utilizare:
In caz de traumatisme, tendinită si/sau leziuni: 90 de porții pe zi.

Preventie: 15-30 ml în zilele de antrenament.

În mod ideal, se administreaza in două doze, dimineața și seara cu 10 minute înainte de mese.

Conținut: 1 litru. După o luna de la deschidere, produsul se patreaza la frigider.

Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.
Suplimentele alimentare pe bază de siliciu organic produse de Espana Laboratorios se bazează pe cercetarea fundamentală a Dr. Loïc Le Ribault. Ca răspuns la standardele ridicate în ceea ce privește siguranța, biodisponibilitatea și eficacitatea, formulele propuse conțin toate virtuțile de siliciu organic, necesare pentru organism.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 175,00 Lei
  • Fără TVA: 160,55 Lei

Etichete: Orgono Sport Recovery (1000ml), Silicium Espana Laboratorios, Sportivi, sistem osteo-articular, probleme articulare, tendoita, leziuni, regenerare articulatii, glicina, colagen, sistem muscular, ATP, Siliciu organic,