Miez samburi caise (200 grame), Deco Italia
Miezul sâmburelui de caisă este folosit de foarte mult timp ca și medicament.
În medicina chineză, sâmburii de caisă, cu mirosul și gustul de migdală, sunt un remediu valoros pentru persoanele cu probleme respiratorii și previne îmbătrânirea.
Nutriționiștii confirmă efectele medicinale ale sâmburilor, care fac concurență cu caisa.
Sâmburele de caisă este bogat în proteine și acizi grași principali - acid oleic și acid linoleic - uleiul extras din sâmburi este folosit împreună cu florile de cais la fabricarea unor produse benefice pentru tenul uscat sau îmbătrânit, ridat, hrănind și revitalizând pielea. Uleiul obținut din caise este folosit pentru masaj și la aromaterapie, pentru că ne calmează pielea și simțurile prin mirosul său plăcut.
Sâmburii sunt îndicați în cazurile de parazitoze intestinale, afecțiuni respiratorii, astm bronșic, tuse, hipertensiune sau afecțiuni ale inimii - consumați ca atare, 6-7 sâmburi pe stomacul gol.
Ingrediente: miez din sâmburi de caise.