Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Mega Omega 3 (90 capsule), Smart Living

Momentan indisponibil Mega Omega 3 (90 capsule), Smart Living

• Ulei de somon salbatic 1000 mg

• Acid Eicosapentaenoic (EPA) 180 mg

• Acid Docosahexaenoic (DHA) 220 mg

• Obtinut din distilare moleculara - capsule protejate enteric (protectie gastrica)

• Suport pentru functia cognitiva a creeierului*

• Nu contine colesterol

Concentratul de ulei natural de peşte, utilizat in aceste capsule gelatinoase, este fabricat in conformitate cu standardele stricte de control al calităţii. Acesta este testat pentru a fi liber de nivele potenţial dăunătoare de contaminanţi (de exemplu, mercur, metale grele, PCB, dioxine, şi alţi contaminanţi). Cei care experimenteaza greaţă sau reflux de la alte uleiuri de peşte , ar trebui să găsească mult mai uşor de tolerat si fara miros, protectia enterica a produsului nostru.

Cercetarile facute asupra acestui produs, desi nu concludente, arată că, consumul de omega-3 acizi grasi EPA şi DHA poate reduce riscul de boli cardiace coronariene.*

Ce este Omega-3 şi la ce este folositor?

Omega-3 este un acid gras esenţial ( EFA ) , de asemenea cunoscut ca un acid gras polinesaturat ( PUFA ) . Acesta este derivat atit din surse animale cit şi din surse vegetale , insa Omega - 3 obtinut din uleiul de peşte este cea mai comună formă de supliment alimentar. Acizii graşi sint constituiti in principal din fracţiunea utila de grăsimi şi uleiuri şi sunt necesari pentru starea generala de sanatate . Deoarece organismul nu poate produce acizi grasi esentiali , acestia trebuie să ii obţineţi din alimente sau surse suplimentare .

Surse vegetale de acizi grasi, cum ar fi uleiul de in, conţin părintele lui Omega - 3 care este numit acid alfa - linolenic ( ALA ) . Organismul uman transformă in mod normal ALA la acizi graşi cu lanţ lung EPA şi DHA , care sunt utilizati pentru formarea de prostaglandine şi a altor necesităţi celulare . Uleiul de peşte conţine Omega - 3 si acizii graşi necesari in formele lor de EPA şi DHA, forme care sint cele mai utile organismului. ALA necesită o conversie enzimatică pentru a putea genera EPA şi DHA .

Ce inseamnă : " nu contine mercur , metale grele , PCB-uri , dioxine şi alţi contaminanţi potenţial dăunători " ?

Toate produsele din peşte conţin substanţele de mai sus, fie din cauza poluării provocate de om sau din cauza de impurităţilor naturale in mări şi apă . Ca toate produsele noastre naturale , noi ne asiguram că acestea sunt testate pentru contaminanţi . Toate uleiurile noastre de peşte au fost evaluate pentru o varietate de contaminanţi . Metalele grele şi mercurul sunt verificate cu ajutorul unui instrument de masura sofisticat numit ICP - MS . Producatorul are acest instrument in laboratorul sau şi face aceste teste in mod regulat . Standardele noastre sunt stabilite la standardele AHPA , care sunt mai stricte decat cele mai multe alte standarde ştiinţifice . Avem un record istoric lung de testare a mercurului, PCB şi dioxinelor pentru uleiurile de produsele noastre din peşte . Standardul din lume cel mai recunoscut este standardul Comisiei Europene , care a fost adoptat de Farmacopeea SUA . Acest standard de PCB-uri , dioxine şi alţi contaminanţi similari ia in considerare toxicitatea diferitelor PCB şi dioxine şi alţi contaminanţi similari ia in considerare toxicitatea diferitelor PCB şi dioxine . Acest standard este un standard de siguranţă adevărat şi urmăm această linie directoare .

De asemenea, testam intotdeauna uleiurile noastre de peşte pentru alţi contaminanţi , cum ar fi bacteriile şi agenţii patogeni . Uleiurile noastre de peşte sunt , in general, mai sigure decat consumul de peşte , din cauza etapelor suplimentare de purificare care au loc . Aceste etape pot include tehnologii absorbante şi distilare moleculară , in funcţie de tipul de ulei de peşte.

Mod de administrare: Ca supliment nutritiv, de la 2 la 4 capsule pe zi, dupa masa.

Ingrediente activeCantitate/doza%DZRUlei de somon salbatic1000 mg**Acid Eicosapentaenoic (EPA)180 mg**Acid Docosahexaenoic DHA)220 mg**Total acizi grasi Omega 3400 mg**Gelatina, Apa purificata, Glicerina

Prezentare: Flacon 90 de capsule moi

Efecte nedorite si contraindicatii:
A nu se administreaza femeilor insarcinate si celor care alapteaza, precum si copiilor sub 12 ani. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat. Pastrati flaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura (5-25oC) si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

*Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa trateze sau sa vindece vreo boala.xine . Acest standard este un standard de siguranţă adevărat şi urmăm această linie directoare .

De asemenea, testam intotdeauna uleiurile noastre de peşte pentru alţi contaminanţi , cum ar fi bacteriile şi agenţii patogeni . Uleiurile noastre de peşte sunt , in general, mai sigure decat consumul de peşte , din cauza etapelor suplimentare de purificare care au loc . Aceste etape pot include tehnologii absorbante şi distilare moleculară , in funcţie de tipul de ulei de peşte

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Brand: Smart-Living
  • Cod produs: SMNG0012
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 25,00 Lei
  • Fără TVA: 22,94 Lei