Glizigen intim, spray (60 ml), Catalysis

Momentan indisponibil Glizigen intim, spray (60 ml), Catalysis

Linia de produse GLIZIGEN INTIM este indicata atat pentru protectia zilnica cat si pentru igienă speciala (procese infectioase intime, inainte si dupa contactu sexual, zilele critice ale ciclului, etc.). Este un produs specific, destinat igienei ambelor sexe. Calmează mâncărime, iritație și roșeață. Ofera un sentiment de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.

Beneficii:

  • Eficienta si viteza de actiune, primele rezultate fiind vizibile din prima saptamana.
  • Fără efecte secundare, permitand utilizarea pentru perioade oricat de lungi.
  • Produs cu mare capacitate de penetrare si hidratare a pielii, mucoaselor genitale si jonctiunii cutaneo-mucoase.

Produse extrem de sigure, testate dermatologic, care beneficiaza de procedeul de ACTIVARE MOLECULARĂspecific Laboratoarelor spaniole Catalysis s.l, si care asigurarea o creștere a eficacitatii principalului ingredientul activ (acidul glicirhizinic).

INDICAŢII TERAPEUTICE:

leziuni cutanate şi mucoase produse de virusurile herpetice simplex I şi II (herpes labial şi genital), varicelo-zosterian (VZV) şi papilloma virus (HPV).

ADMINISTRARE:

- în caz de herpes genital sau cu altă localizare sunt necesare 3 – 4 nebulizări zilnice pe zona afectată timp de 4 – 5 zile. – în caz de varicelă şi Zona Zoster sunt necesare 3 – 4 nebulizări zilnice pe întreaga zonă afectată timp de 7 – 10 zile.

– în cazul condiloamelor mici produse de papilloma virus sunt necesare 4 – 5 nebulizări zilnice pe zona afectată timp de 5 – 10 zile.

– în cazul condiloamelor vechi sau extinse este de dorit ca tratamentul cu GLIZIGEN spray să însoţească criodispersia sau criodistrucţia. Odată aplicat, preparatul acţionează 6 – 8 ore.

Deoarece administrarea topică este aproape total lipsită de absorbţie generală nu este necesară determinarea unei doze maxime admise. Virtuala absenţă a oricărui efect secundar face ca GLIZIGEN spray să poată fi folosit profilactic (pentru prevenirea recidivelor herpetice sau papillomatoase) timp îndelungat. În acest scop, o singură nebulizare zilnică a zonei afectate este suficientă.

PROPRIETĂŢI:

- acidul glicirhizinic - extras din glycirhiza glabra radix (rădăcina de lemn dulce) este un compus cu proprietăţi antiinflamatorii (prin inhibarea sintezei PGE2), antiulceroase, imunostimulante, antivirale şi de inducere a sintezei de interferon. Efectul antiviral este obţinut prin reducerea marcată a activităţii proteinkinazei P, ceea ce conduce la inhibarea fosforilării preteinelor virale. Astfel, acidul glicirhizinic interacţionează cu proteinele virale conducând la diferite efecte antivirale în funcţie de stadiul dezvoltării virale (poate produce inactivrea particulelor virale libere extracelulare, previne multiplicarea intracelulară a particulelor infectate, diminua capacitatea de asamblare a diverselor componente virale). Prin aceste efecte GLIZIGEN spray previne multiplicarea diferitelor virusuri ADN şi ARN, inclusiv virusurile herpes simplex, varicelo zosterian şi papilloma.

REACŢII ADVERSE: rareori pot apărea reacţii alergice. Datorită modului de administrare şi a caracteristicilor componentelor, produsul este virtual lipsit de efecte secundare.

CONTRAINDICAŢII / PRECAUŢII: - hipersensibilitate la unul dintre ingrediente.

Este destinat numai uzului extern! Dacă intră în contact cu ochii, aceştia trebuie spălaţi cu apă rece din abundenţă. A nu se utiliza după data expirării înscrisă pe ambalaj. A se păstra la loc răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.385 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 12:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Afişări:: 1155
  • Brand: Catalysis
  • Cod produs: CAIS0029
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 65,60 Lei
  • Fără TVA: 55,13 Lei

Etichete: Glizigen intim, spray, herpes labial, genital, virus herpetic, papiloma virus, Catalysis