Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Geroprotect Longevity A.I. (30 capsule), LifeExtension

Momentan indisponibil Geroprotect Longevity A.I. (30 capsule), LifeExtension

GEROPROTECT Longevity A.I. (30 capsule), LifeExtension

GEROPROTECT Longevity A.I. , combate procesul de imbătranire cu o combinație de trei compuși naturali unici care pot activa aceleași căi anti-imbătranire ca și dietele de restricție a caloriilor.

Longevity A.I. este o colaborare intre Life Extension și Insilico Medicine Inc. Această formulă inovatoare impotriva imbătranirii activează o mare parte dintre aceleași căi specifice dietelor cu deficit caloric. Promovează sănătatea celulară și funcția proteinelor, expresia genetică de intinerire și multe altele.

Beneficii:

  • Conține o formulă inovatoare care luptă impotriva imbătranirii folosind rute similare dietelor cu restricții calorice
  • Susține sănătatea celulelor stem, integritatea moleculară optimă și metabolismul celular
  • Incurajează un răspuns inflamator sănătos și expresia genetică de intinerire
  • Ajută corpul să mențină homeostazia proteinelor și ii crește adaptabilitatea in fața stresului

Atunci cand mănanci intr-o zi mai multe calorii decat are nevoie corpul tău, pe o perioadă mai lungă de timp, vasele de sange vor fi umplute cu trigliceride, glucoză, homocisteină, ducand la o multitudine de inflamații in organism. Acești compuși pot contribui, prin diferite procese, la accelerarea procesului de imbătranire.

Reducerea aportului caloric poate incetini procesul de imbătranire. Decenii de cercetare au stabilit că efectele de longevitate ale scăderii consumului caloric cu 30 pană la 40 la sută sunt un fenomen biologic larg care a fost observat la diferite specii, precum pești, rozătoare și caini.

Există insă un produs nou pe piață care poate imita efectele anti-imbătranire pe care aportul caloric redus le are asupra organismului. GEROPROTECT Longevity AI poate ajuta la combaterea procesului de imbătranire prin utilizarea compușilor naturali geroprotector care, atunci cand sunt combinați, pot imita efectele anti-imbătranire pe care restricțiile calorice le pot avea asupra organismului. Prin urmare, GEROPROTECT Longevity AI poate contribui la intarzierea procesului de imbătranire.

Știința din spatele produsului:

Life Extension și compania de tehnologie medicală Insilico Medicine, Inc. au stabilit un parteneriat unic pentru dezvoltarea celui mai recent produs din seria de produse GEROPROTECT : GEROPROTECT Longevity AI

Insilico Medicine, Inc. a folosit un algoritm extrem de inovator pentru a crea o bază de date de peste 200 de așa-numiți geroprotectori, care s-au dovedit că prelungesc durata de viață, activand anumite căi din organism care pot afecta procesul natural de imbătranire.

- GLA este un acid gras important care se găsește in primula sau uleiul de boră care poate ajuta la reducerea factorilor pro-inflamatori.

- Ginsenosida Rg3 este un compus izolat din ginsengul tradițional din plante aromatice, care a demonstrat o activitate puternică de eliminare a radicalilor liberi.

- Withaferin A se găsește in anumite părți ale plantei ashwagandha, cum ar fi frunzele și este sugerat in studiile preclinice să posede o gamă largă de efecte fiziologice benefice.

Compoziție per doză (1 capsulă moale):

• Acidul gamma-linolenic (GLA) [din uleiul de boră (semințe)] • 300 mg

• Ginsenoside Rg3 [din ginseng asiatic (Panax) CA Mey. extract (tulpină, frunză) (pană la 10% ginsenoside Rg3)] • 20 mg

• Withaferin A [din extract de ashwagandha (rădăcină, frunză) (pană la 3% withaferin A)] • 12 mg

Alte ingrediente: gelatină, trigliceride cu lanț mediu, glicerină, apă purificată, lecitină de floarea soarelui, maltodextrină, ceară albine galbenă, culoare de carob, hidroxipropil metil-celuloză, silice.

Non-OMG

Administrare:

Luați o (1) capsulă pe zi, cu sau fără mancare, sau conform instrucțiunilor unui specialist.

Atenționări:

A NU SE LĂSA LA iNDEMaNA COPIILOR.

NU DEPĂȘIȚI DOZA RECOMANDATĂ.

Nu cumpărați dacă sigiliul exterior este rupt sau deteriorat.

Dacă urmați un tratament pentru o afecțiune medicală, sau dacă sunteți insărcinată sau alăptați, vă rugăm să vă consultați mai intai cu medicul dumneavoastră.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Brand: LifeExtension
  • Cod produs: LION0042
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 280,00 Lei
  • Fără TVA: 256,88 Lei